Változó Föld
  A Föld A Föld  
Untitled Document
A Föld 


Bolygónk, a Föld élőlény. Ugyanolyan létező, mint mi, csak egy kicsit nagyobbacska. Halad a maga fejlődési útján, ami alatt ugyanúgy érik megpróbáltatások, mint minket, embereket. Vannak érzelmei, lélegzik, él, emlékszik. És van mire! Amikor önmagát az emberrel benépesítette, nem gondolta volna, hogy pár évezred múlva már ennyire be lesz szennyezve. Hogy felborul az egyensúlya. Mit tett hát az ember, ami nem jó a Földnek?
 

Bántotta? Nem! Csak élte önmagát, és ez lett a Föld veszte. Mert az emberből hiányzik az alapvető harmónia, mivel önmagát valamikor elvesztette. Mielőtt bolygónkra érkezett volna, élt egy tiszta, fénnyel teli létet. Egységben volt magával és a körülötte lévő világgal. De a Föld teste, a fizikai világ súlya őt lehúzta, és fényét vesztette. Itt már megjelent a sötét is, hisz világunk duális. Fekete és fehér egyszerre. A kettősség pedig kibillenést jelent egyensúlyunkból, a nekünk rendeltetett Isteni harmóniából. Így borult fel a rend, és az ember önmagát keresve süllyedt egyre mélyebbre. Jöttek a konfliktusok, és lett káosz bolygó szerte. 

Így az ember – ha felülről szemléljük - önhibáján kívül ártott a Földnek, magának, és sok lénynek, kikkel együtt él a planétán. Mi hát a dolga, hogy mindezt feloldja? Mit tehet? Rengeteget! Tanulhat például, hogy értse, mi zajlik körülötte. S ha már érti a helyzetet, másoknak is segíthet. Taníthatja őket. S ha majd nő azoknak a száma, akik már tudnak, értenek, és ettől helyesen cselekednek, újra nő a Földön a harmónia és a béke. Így tehetünk a legtöbbet! 

Hívlak, ismerd meg a Földet! Tudj meg róla minél többet! Teremtsd meg saját egyensúlyodat, és ezt sugározd a világba! Ha nő bennünk a béke, az összeadódva növeli a Föld békéjét. Ha benned nő a szeretet, máshol is egyre több lesz belőle. A Föld gyógyítása veled kezdődik. Élj egy tiszta, örömteli életet, és a világ körülötted máris jobb lesz! 

S hogy mi zajlik a bolygón mostanában, arról hallhatsz előadásaim sorában.
Várlak programjaimon sok szeretettel!
 

 

Majoros Katalin

 

 

  Emberek Emberek  
Emberek Untitled Document
Emberek

 

Megkezdődött az élet a Földön. Először pici egysejtűek keletkeztek, majd egyre fejlettebb, összetettebb lények. A Teremtés koronájaként végül Föld Anya magára telepítette az embert, és rábízta, kormányozza a többi életet. Felelősséget adott kezünkbe, bízva benne, hogy tudunk élni vele. Sajnos, nem tudtunk. 

Az ember, mivel személyiség szinten éli mindennapi életét, ami azt jelenti, hogy gondolatai és érzelmei rabja, nem tudott felnőni a feladathoz. Egója versenyre késztette, és harcolni kezdett a többi emberrel. Mindenáron győzni akart mások felett, így egyensúlyát vesztette. Alá-, fölérendeltségi viszonyokat hozott létre, és uralkodási vágya őt az egységből kibillentette. Egója lett a veszte. 

Föld Anya látta, mit művel az ember rajta, és már bánta, hogy őt magára engedte. A sok negatív gondolat, érzelem, és tett, ami fakadt az emberiségből, mind belekerült a Föld energetikai rendszerébe, és őt is mérgezte. Nem tud különválasztódni tőle, mivel a bolygó és minden lénye szerves egységben él, energetikai összefüggésben. Bárki tesz, gondol, vagy érez, bármit ezen a Földön, az kihat mindenkire. Nagy az egyén felelőssége! 

Jelenleg a helyzet az, hogy a Föld, mint hatalmas élőlény, dolgozik a saját fejlődésén. Van saját karmája rengeteg neki is, amiket folyamatosan dolgoz ki. Plusz tehernek itt van rajta néhány milliárd ember, akik megállás nélkül rombolnak és pusztítanak minden nap. Tele vagyunk negatív érzelmekkel, gondolatokkal, és tettekkel, amiket nem tud még uralni az ember. Ide kellene felnőnünk, hogy kontrolálni tudjuk elménket, és érzelmi világunkat. 

Ha az emberekben több lenne a béke, és a harmónia, az ugyanúgy a Föld energia hálójába sugározna. Ha ebből lenne egyre több, az tudna valós változást hozni a Földre. A lehetőség adott számunkra. Sokféle meditációs technika áll rendelkezésre az elme megfékezésére. Ha azt uralni tudnánk, nem generálna az elme annyi romboló gondolatot, és nem ülne azokra a sok negatív érzelem. Ez az útja fejlődésünknek. 

Az ember jelenlegi felelőssége, hogy kontrolálja magát, vigyázzon elméjére, mert az mindennek a gyökere. Ne termeljen több mérgező gondolatot, csípje őket születésükkor nyakon. És amit már eddig betett a Föld terébe, azt meditációval tisztítsa. Ez a karma kidolgozásának leggyorsabb útja. Bárhogy is menekülünk előle, amit valaha is elkövettünk, azt mind át kell valamikor majd nekünk is élnünk. A karma olyan, mint a bumeráng. Bármit bocsátunk ki magunkból, az egyszer majd visszatér hozzánk, és jól fejbe vág. 

Igyekezzünk hát emberhez méltó életet élni, magunkra, és másokra tekintettel lenni, az életet tisztelni. Felelősségünk óriási, bolygónk sorsát illetően. A segítségnyújtás Föld Anya számára nem más, mint a rendszeres meditálás. Az tisztítja elménket, és visszahat a múlt történéseire. Kidolgozunk általa sok karmát. 

Ezeknek az útját, módját előadásaimon és a tréningeken rendszeresen végigveszem. Tanulunk meditációs technikákat, és csináljuk is közösen. Ha azokat otthon is rendszeresen gyakorolod, életedet egyre jobban uralod. Várlak sok szeretettel bármelyik programomon! 

 

 

  Állatok Állatok  
Állatok Untitled Document
Állatok

 

Sokféle állat lakja bolygónkat. A legegyszerűbbektől kezdve, a bonyolultakig. Mindnek megvan a maga dolga és feladata ezen a Földön. Senki és semmi nem lett céltalanul teremtve, még a légy és a szúnyog sem. J Megvolt velük Istennek a terve. 

Az állatok hierarchikus rendszerben léteznek. A pici egysejtűektől kezdenek felépülni a nagy emlősökig, szép sorrendben. A táplálkozási láncuk is erre a rendszerre épül. A nagyobbak megeszik a kisebbeket, vagy növényekkel táplálkoznak. Melyiknek mire van szüksége. Az ember áll a hierarchikus rendszer csúcsán, mert bizonyos szempontok szerint őt is sorolhatjuk az állatok közé. A teste alapján nézve.

 Az állatoknak van érzelem világa, de nincs elméje. A mentális sík hiányzik belőlük, az ezen a bolygón csak az ember sajátja. Ezért ő a legfejlettebb. Az állatok mindent éreznek. Testi hatásokat érzékelnek, és megélik érzelmeiket. Ezeket könnyű meglátni, pl. egy kutya rajongó szeretetében, vagy egy cica bújós dorombolásában. Ők így mutatják ki, mit éreznek az ember iránt. Beszédben, szavak által csak az ember képes kifejezni magát, mivel neki van elméje. 

Az állatok sok feladatot ellátnak. Őriznek és védenek minket, és jóval többet segítenek az embernek, mint azt el tudnánk képzelni. Táplálékul is szolgálnak az emberiség számára. A természet az állatokon keresztül modellez le sok mindent. Megteremtett velük Isten olyan lényeket, amik olykor csodákra képesek. Az összes mai legfejlettebb technológiák segítségével sem képes az ember titkukat megfejteni, csak igyekszik őket utánozni. 

Csak egy példa a méhek méz gyűjtése. Mézet az ember nem képes előállítani, csak halvány másolatát utánozni. A méz egy olyan táplálék, ami soha nem romlik meg. Tökéletes. Az ember erre még képtelen, hogy ilyen élelmiszert teremtsen. Vagy a bolha hatalmas ugrása, ami megmagyarázhatatlan számunkra, hogy képes ilyenre. És sorolhatnám napestig, milyen hihetetlen csodákra képesek az állatok. Tanulunk folyamatosan tőlük. 

Ha az ember fejlődni szeretne, elég lenne az állatokat tanulmányoznia, mert ott van bennük minden kulcs elrejtve. Ez a legnagyobb segítségük számunkra. Ha lenne az emberben elegendő tisztelet és felelősség az állatok felé, ha érdeklődéssel és csodálattal néznénk őket, mesélnének, és tanítanának minket. Ehhez kellene egy gyökeres szemléletváltás. 

Ma az állatok nehéz helyzetben élnek a bolygón. Hat rájuk Föld Anya sok kidolgozandó karmája, és hat rájuk az ember minden tette, érzelme és gondolata. Ki vannak nekünk szolgáltatva, és elnyomásban élnek rengetegen. Amíg az ember nem képes felszabadítani önmagát, nem tudja az állatokat sem. Csak azt tudjuk adni másnak, amit saját magunknak. 

Ha az emberekben nő majd a szeretet, a megbecsülés és az óvás, annak az energiája automatikusan kisugárzik minden Föld lakó lényre. Összeadódva segíti őket. Felelősségünk megint csak önmagunk kontrolálása, az elménk tisztán tartása, és karmáink kidolgozása. Ezzel tudjuk a legjobban segíteni őket. 

Az ébredő ember képes csatornaként funkcionálni Ég és Föld között. Meditációja során a Fénnyel kapcsolódik, annak utat nyit a belső világokból a fizikai síkra. És ez a Fény az, ami őt tisztítja. Karmáját a múltban, és elméjét a jelenben. Amikor meditálunk, Fényt hozunk le a bolygóra. Az belekerül a Föld energia hálójába, és jut belőle mindenkinek. Ha sokan tesszük ezt, hatással tudunk lenni sok sok lényre, és magára a Földre. 

Ha szeretettel gondolunk az állatokra, és célzottan Fényt is küldünk nekik meditáció során, azt megkapják. Gyógyítja, tisztítja őket, és segít nekik is kidolgozni sok karmát. Amikor egy egy fajban leszületve kidolgozták annak minden aspektusát, és elérték a tökéletesedett változatát, akkor tudnak magasabb evolúciós szintű, új faj tagjaként leszületni. 

Ha van állat a háztartásodban, környezetedben, és szeretnél segíteni neki, meditálj, és küldj Fényt. Vannak dolgok, a kötelező karmák, amiken muszáj nekik is végigmenni, akárcsak az embernek, de van sok olyan is, amiket nem muszáj megélni, meditációval ki lehet váltani. Meg lehet őket sok szenvedéstől kímélni. Ha többen teszitek mindezt, a hatása is sokszorosa lesz. Érdemes csoportban meditálni. 

Programjaimon erről is beszélek, és tanítok meditációs technikákat. Együtt gyakorolunk, és ha ezt otthon rendszeresen folytatod, komoly eredményeket érhetsz el vele. Segítesz általa magadnak, a Földnek, és lényeinek. Várlak szeretettel bármelyik programon!

 

 

Növények Untitled Document
Növények

 

Annak idején, a kezdetek kezdetén, nem élt még ember e Földön. Pici egysejtűek jelentek meg az élet csírájaként, amikből lassan kifejlődtek a növények. Csak jóval utánuk keletkeztek az állatok, és legvégül az ember. A növények sok mindent szolgálnak a bolygón. Adják a Föld lélegzetét, a friss oxigén termelést. Adnak párájukkal védőburkot planétánk köré. Táplálékul szolgálnak megannyi állat és ember számára, és sorolhatnám még hosszasan, mi mindent vállaltak magukra. 

Mert vállalással érkezik minden és mindenki oda, ahová leszületik. Van feladata növénynek, állatnak egyaránt, miként az embernek. Személyiségünk vastag burkán nem láthatunk át, nem ismerjük az Isteni Tervet, nem tudjuk, mi milyen célt szolgál. A növények sok mindent vettek teherként magukra. Mi azt hisszük, a táplálás legfőbb feladatuk, de nem. A lélegzetünket adják. Nélkülük nem lenne levegő ezen a Földön, nem fejlődhetett volna ki semmilyen élet sem. 

Amikor az ember irtja az erdőket, és nem telepít helyettük újakat tervszerűen, az olyan, mintha saját tüdejét nyirbálná meg. Egyre kevesebb lesz a lélegző felület. Ha a növények száma a kritikus tömeg alá esik, bolygónk légköre majd nagyon megváltozik. Addig lenne célszerű megállítani ezt a folyamatot. 

A génmanipuláció sem természetes folyamat. Ilyenkor az ember Istent játszik, és a természet törvényeibe beavatkozik. Nem érti, nem hiszi, hogy a természet nem véletlenül alkotja meg lényeit olyanokra, amilyenek. Pont úgy van rájuk szükség. Az ember tudatlan, de egója hatalmas, és a törvényekbe beavatkozik. Saját magát is manipulálja, nem csak a növényt és állatot. Torzítja a fajokat, keveri őket, és mű-lényeket hoz létre. Teremt velük mesterséges élőket, akik ettől sokat szenvednek. 

Egyik lénynek sem jó az, ha nem élheti saját magát, ha manipulálják. Isten alkotásába nem célszerű beavatkozni, de ennek eredménye csak később fog megmutatkozni. Meg lehet állítani a folyamatot, de ahhoz sok ébredő ember kell, aki érti már a helyzetet. Az első a megértés, mert az alapján lehet helyesen cselekedni. 

A növényeknek is szükségük van Fényre, amit önmaguk nem tudnak egyedül elérni. Az ember tud nekik ebben segíteni, ha meditációja során megnyitja magát. Amikor egy ember meditál, összekötődik általa a belső világ és a fizikai sík, és ezen a csatornán át le tud jönni a Fény. Erre van minden létezőnek nagyon nagy szüksége, de csak nekünk, embereknek adatott meg ez a lehetőség. Ezért nagy rajtunk a felelősség, mert csak mi tudunk segíteni állatnak, növénynek egyaránt. 

Emiatt tette meg Isten az embert a Föld kormányzójává, mert bízott benne, képesek leszünk a feladatra. Sajnos megbuktunk, a rend felbomlott, és most rajtunk áll újra, hogy helyreállítsuk. Gondját kell viselnünk bolygónk lényeinek, de azt csak akkor tudjuk, ha magunknak is gondját viseljük. Ha rendszeresen meditálunk, akkor válunk egyre tisztábbá, és leszünk képesek a Fényt lehozni. 

Ha rendet teremtünk először saját életünkben, akkor ennek a létrehozott rendnek az energiája kisugárzik bolygónk terébe, és segít másoknak is a rend tevésben. Senkit nem szabad rávenni semmire, magunknak kell megvalósítanunk kívül és belül a rendet. Ez a szolgálatunk, amit Földünkért most vállalni tudunk. Egyre több a tudatos ember hála Istennek, és vannak már most is változások. Ha rendszeresen meditálsz, sokat segítesz vele mindenkinek. 

Programjaimon ezek módját és lehetőségeit mindig tanítom. Együtt meditálunk, és megtanulunk többféle technikát. Otthon tudod ezeket folytatni, és általa a folyamatot fenntarthatod. Küldhetsz fényt meditációd során célzottan növénynek, állatnak egyaránt. Nekik szükségük van rá. Az ember meg tudja maga is csinálni, az ő sorsába emiatt nem szabad beavatkozni. Neki tanulásra van szüksége, hogy értse, és tehesse a dolgát. Ez az ember ébresztése. 

Ha érzed a vágyat saját életed rendbe tételére, és vállalnál már másokért is szolgálatot, szeretettel várlak bármelyik programomon!

 

 

Ásványok Untitled Document
Ásványok

 

Valamikor, a kezdetek kezdetén a Földön még nem volt semmi lény. Ásványok borították felszínét, és a sok ásvány élt. Isten minden teremtett dologban benne van atomi szinten. Az ásványok ugyanúgy élnek és lélegeznek, mint bármilyen más lény. A kristályoknak közismert a gyógyító hatása, őket sok ember használja. Ugyanúgy gyógyhatással rendelkeznek, mint sok növény. Mégsem gondoljuk élőnek őket. 

Az ásványoknak is van aurájuk, energia mezejük, és sugárzást bocsátanak ki. Ez a sugárzás hat ránk, és fejt ki rajtunk különböző hatásokat. Az ásványoknak is szükségük van Fényre, akár az állatoknak, növényeknek, és hozzájuk hasonlóan ők sem képesek a Fényt maguknak lehozni. Az ember meditációja, irányított energia koncentrációja kell hozzá nekik. Emberi felelősségünk így megint csak növekszik. 

Ha megértjük, hogy mi vagyunk azok ezen a Földön, akik a többi lénynek segíteni tudunk ily módon, rájövünk, nem véletlenül az embert bízta meg Isten a Föld felügyeletével. Ide kellene újból felnőnünk, hogy magunkon kívül értük is felelősséget vállaljunk. Fokozottan érezzük a napi meditáció szükségességét, és őket segítve, hozzuk le a belső munkán át nekik is a Fényt. A leérkező energiát tudjuk célzottan küldeni azoknak a fajoknak, létezőknek, akiknél szükségét érezzük éppen. 

Az ásványok több célt is szolgálnak, és nem véletlen, hogy oly sok fajtaként vannak ők is jelen bolygónkon. Energia kisugárzásukkal védőmezőt alkotnak egy egy terület fölött. Szokták mondani, hogy egy kristály tellérnek micsoda gyógyító ereje van, érzik erősen az arra rátelepülők. A rutinosak ilyen kristálymezőkre gyógyközpontokat is építenek. Sokkal hatékonyabbá válik ott a gyógyulás. 

Azt is láthatjuk sokszor, hogy alternatív gyógyító helyeken rendszeresen ki vannak téve a térbe különböző kristályok. Díszítő hatásuk is van, kétségtelen, de ennél sokkal fontosabb az energia, amit magukból kibocsátanak. Célzottan lehet velük gyógyítani, és a teret védeni, tisztán tartani. Akik érzékenyek az energiákra, és rájuk hangolódnak, érzik, értik, mit közvetítenek nekünk, embereknek, és mi felénk a kérésük. Tudunk velük kommunikálni, és kölcsönhatásba lépni. 

A kristályok nagyon sokat segítenek nekünk, bár erre kevesen vagyunk tudatosak. Jóval több figyelmet érdemelnének. A gyógyításon kívül sok mindenre lehet használni őket. A teret tisztítani, levédeni, energiával feltölteni például. Tanulni tőlük, mert sok kristályba rengeteg információ van bezárva. Ha tudod a nyitját, és megfejted, tudásod általuk jelentősen növelheted. 

Annak idején, amikor még nem volt papír és számítógép, szintén szüksége volt a Föld lakó lényeknek információ hordozókra. Erre szolgáltak a kristályok. Beléjük van programozva nagyon sok dolog, amit őriznek évezredek óta. Ki lehet kódolni őket, és tanulni belőlük. A meditációk során ebbe az irányba is nő az érzékenységünk. Egyre finomabb energiákat tudunk érzékelni, ahogy nő a saját rezgésünk. 

Mind önmagunk fejlődésére, tisztulására, mind a bolygó más lényeinek megsegítésére a meditáció ma a leghasznosabb. Nincs más dolgunk, mint megtanulni helyesen meditálni. A vezetett meditáció az nem az, azt inkább a relaxációhoz sorolnám. Sokat segít természetesen az út elején, amikor még nem vagyunk hozzászokva. Ám ha gyakorolunk sokat, rutinos meditálók leszünk. 

Programjaimon tanítok hatékony és nagyon egyszerű meditációs technikákat, amiket együtt gyakorolunk. Ezek otthoni folytatásával fenntarthatod a folyamatot. Sok téma kerül sorra az előadásokon, de egy mindig benne van mindegyikben, a közösen végzett meditáció.
Ha szeretnél tenni önmagadért, életedben növelni a rendet és a harmóniát, és szívesen segítenéd más élőlények sorsát és útját, várlak sok szeretettel!

 

 

  Vizek Vizek  
Vizek Untitled Document
Vizek

 

A víz minden élet alapja ezen a bolygón. Föld Anya testének is nagyobb része vízből van, ahogy a miénk, és minden állaté is. A vízben keletkezett az első élet, ahogy a mai napig is vízben fejlődnek ki az embriók. A magzat vízben lebeg születéséig. Miért is olyan fontos nekünk a víz? 

Lételemünk és táplálékunk egyszerre. Nélküle nem léteznénk. Az érzelem világunknak, az asztrál síknak is víz a szimbóluma, nem véletlenül. Érzelmeink kavarognak, áramlanak, állandó mozgásban vannak, akár a víz. Az ős-elemek egyike, amiből a teremtett világ felépül, szintén a Víz. Miért van az, hogy mi, víz alapú lények, erre a planétára születtünk le? Mi vonzotta lelkünket épp ide?

A hasonlóság! Mivel a mi testi felépítésünk alapja ugyanúgy a víz, mint a Földé, és hasonló a hasonlót vonzza. Ebből következik, hogy minket érzelmeink uralnak, mivel víz tölti ki leginkább a testünk. Minden anyag, ami felépít minket, vízben van oldva. Nem vagyunk szilárdak cseppet sem sajna. Ezért van az, hogy visznek minket érzelmeink hol jobbra, hol meg balra. Hullámzik bennünk a víz, testi és érzelmi szinten egyaránt, akárcsak Föld Anyában. Küzd ő is vele rendesen. 

Ha testünkbe bármilyen információt szeretnénk beültetni, a bennünk lévő vizet kell hozzá programozni. Ha tisztulni, méregteleníteni vágyunk, a bennünk lévő vizet muszáj ahhoz is használnunk. Azt kell először megtisztítani, mert abban van minden negatív infó és energia megkötve. Azok alól kell magunkat felszabadítani! Ez sokkal fontosabb annál, mint elsőre tűnik. 

Köztudott, hogy világunk duális, és sok sötét erő működik benne. Azok kedvelt célterülete a víz, mivel olyan könnyű azt programozni. Nagyon fontos épp ezért a bennünk lévő vizet folyamatosan tisztítani! Ugyanez a helyzet Föld Anyával is! Aki ezen a bolygón a vizet uralni tudja, ő ural mindent! Mert víz alapú az élet, benne keletkezik minden. 

Kiemelten fontosnak tartom a víz folyamatos tisztítását, mind saját magunkban, mint Föld Anyában. Meditációink során a víznek mindig küldjünk Fényt, mert neki van legnagyobb szüksége rá a sok támadás miatt. Ezzel tudjuk tisztítani és védeni egyaránt! Ha a víznek Fényt küldünk, az belemegy a Földön lévő összes vízbe, mert nem különállóak, hanem egy energetikai rendszerben vannak. Minden víz forma összefügg mindegyikkel. A tavak a tengerekkel, folyókkal, a csapvízzel, a medencékbe gyűjtött vízzel, az esővel. 

Itt, ezen a területen tudjuk a Földet leginkább szolgálni. Minden lénynek szüksége van Fényre, de a víz benne van minden élőlényben. Ha a vizet tisztítjuk, az értelemszerűen tisztul mindenkiben. A testünkben, mert az is összefügg a víz többi formájával. Ezért használta, és használja a Földön a vizet programozásra minden mágus. Van mit kikompenzálnunk! Óriási a felelősségünk, és fontos nagyon a víz védelmére kelnünk! 

Ha szeretnél tenni önmagadért, és szolgálnád a Földet, kezdj el meditálni! Annak során tudsz a belső világokkal kapcsolódni, és magadon át, élő csatornaként onnan a Fényt lehozni a fizikai síkra. Ezt a Fényt tudod küldeni minden nap a víznek, hogy őt tisztítsa. Ha szeretnél többet tudni a vízről, a Földről, annak lényeiről, és megtanulni meditálni, azt csoportban begyakorolni, várlak szeretettel előadásaimon, és programjaimon!