Változó Föld
Untitled Document
 Csoportok

Rendszeresen tartok különböző helyeken előadásokat, tanfolyamokat, amik tartalmaznak meditációt is. Ezek fontos részei programjaimnak, mert általuk együtt gyakorolhatjuk a befelé vezető technikákat. A meditáció visz el a láthatatlan világba, kibontva előtted ismeretlen részeidet. 

A csoportban végzett munka hatékonysága mindig sokszorosa az egyéninek, így ha fejlődni, változni szeretnél, és nagyobb léptekkel előre haladni, szeretettel biztatlak a csoportos programokon való részvételre. Az együtt végzett meditáció mélyebbre visz, és könnyebb is belemerülni. Ha még kevéssé vagy jártas a befelé haladásban, segítséget nyújthat neked a csoport energia. 

Amikor több ember együtt meditál, az már akkora megmozdítása a belső erőknek, hogy nem csak saját javunkat, hanem a Földét is szolgálja. Együtt sokat tehetünk mind magunkért, mind bolygónkért, tágabb otthonunkért. 

Érdemes feliratkozni Hírlevelemre, mert előadásokat országszerte több helyen is tartok. Főleg Zala megyében, Keszthely, Gyenesdiás térségében, illetve Budapesten, és néha Miskolcon.  Kellő létszám esetén máshol is szívesen! J 
A „Programok” menüpont alatt láthatod az aktuálisakat, melyekre várlak Téged is sok szeretettel!

 

Majoros Katalin