Változó Föld
Untitled Document
 Csoportok

 

Az egyéni terápiákon túl rendszeresen tartok Előadásokat, Meditációkat, Kreatív önismereti programokat, Transzformáció játékot, Kirándulásokat, és különféle Kimozdulásokat.

 

Előadások:

A tanítás lényege a Föld változásainak bemutatása, hogy azok hogyan hatnak ránk, emberekre, miket idéznek elő életünkben. Általános ma már a rohanó életmód, a felborult egyensúly, aminek következménye sok betegség, és számos probléma. Ha az alap kiváltó okokat megértjük, akkor van esélyünk arra, hogy megtegyük a szükséges változtatásokat annak érdekében, hogy egyensúlyunk újra helyre álljon, és legyen elegendő időnk magunkra, a saját életünkre.
Kapcsolataink minősége is ezen múlik. Amikor magára sincs ideje valakinek, az feltehetően kapcsolatai romlásához is vezet. A lényeg, hogy visszataláljunk önmagunkhoz, és felépítsünk egy stabil, örömteli életet. Előadásaimon mindennek a valódi, mögöttes okát mutatom meg. Mitől borult fel az életed, mi az oka betegségednek, balesetednek, miért nem működik némely kapcsolatod, miért nem bocsátasz meg, miért hordozol magadban negatív érzelmeket? Ha mindezt megérted, kinyílik előtted egy új út, és következő lépésben a kivezető utak felépítésében is segítek. Erről szól az előadások másik része. 

Meditációk:

Az előadások a megértést szolgálják, a meditációk pedig az önmagunkra való megnyílást, a lelkünkkel való kapcsolódást. Mert ez az alapja minden földi kapcsolatunknak. Csak úgy tudunk viszonyulni másokhoz, ahogyan saját magunkhoz! A meditációk alatt megnyílik a tudatalatti, és abban ráláthatsz valódi mozgatórugóidra. A rálátással pedig fel is oldhatod már őket.
Tartok vezetett meditációkat, mindig egy adott témára fókuszálva, és tanítom magát a meditáció folyamatát, amikor magad a lelkednek adod át. Ehhez különféle technikák kellenek, amik elsajátításában segítek, és utána otthon is végezheted. A meditációk hozzájárulnak belső békéd és nyugalmad megteremtéséhez, fenntartásához. Ha rendszeressé válik életedben, akkor egyszerre leszel stabil kívül és bent. Erre az alapra pedig már fel lehet építeni egy jó életet!

Kreatív Beszélő Körök:   A Tündérré válás Útja. J

Tündérek márpedig vannak! Nem csak a mesékben, hanem ott élnek mindannyiunk lelkében. Ha szeretnél kapcsolódni vele, egy kapura van szükséged, és egy útra, ami a lelkedhez vezet. Ilyen út a mese, a rajz, a színezés, festés, a tánc, az ének, a zene.
A spirituális út bevett gyakorlata a meditáció, ami a legjobb és leghatékonyabb útja a lélek elérésnek. Ám meditálni sokféleképpen lehet. Ha még nem vagy gyakorlott benne, de kíváncsi vagy a Csodára, aki ott lakik mélyen benned, szeretettel hívlak Kreatív Köreinkbe.
Kis csoportokban, örömteli módon indulunk el együtt önmagunk felfedezésére. Alkalmanként különböző témákat járunk körbe. A festék és ecset, a színes ceruza, a tánc, az ének, a mozgás, és a mese lesz az a madár, aminek hátára felülve kezdődhet a szárnyalás.
Alkotás előtt és után pedig megbeszéljük mindazt, ami megmozdult benned, feljött belőled. Így kötődik össze az önismeret és a kreativitás.
Aktuális programjaimat (Beszélő Színek, Beszélő Tánc, Beszélő Rajzolás, stb) itt a honlapon mindig megtalálod a Programok menüpont alatt. S élj bárhol az országban, szeretettel ajánlom neked hírlevelemet, mert mozgásban vagyok, több helyen is előfordulok. Mind csoportos programok terén, mind egyéni terápiában. Sok szeretettel várlak!

Önismereti kirándulások:

Az önismereti munka egyik élvezetes módja, ha azt kint tesszük a szabadban. Kirándulás közben tanítok, megmutatom, mit lehet látni az adott tájban valójában. Magunkon át hangolódunk rá a Földre, és tesszük ezt az időnkénti meditáció közben. Egyszerre figyelünk bentre és kintre. Amit magunkban meglátunk, és kidolgozunk, az azonnal átíródik a vidékre. Magunkkal kell foglalkoznunk, mert a gyógyulás rajtunk keresztül történik. Így tudunk segíteni a Földnek!
S hogy aktuálisan hová megyünk, azt is ő mutatja meg. Oda hív magához, ahol a táj energiája összhangban van a csoportéval. Ott tudunk az adott témán a legjobban dolgozni. A bennünk létrejövő változások összeadódnak, és az erős csoportenergia kihat a vidékre, abban is létrehozva ugyanazt a változást. Így tesz hozzá minden csoportmunka sok energiát a bolygó rezgésének emelkedéséhez.

Transzformáció játék: 

A játék részletes leírását honlapom Programok menüpontja alatt olvashatod.

Az aktuális Előadások, Meditációk, Kreatív Beszélő Körök, Kimozdulások-Kirándulások, és Transzformáció játékok időpontjait, helyszíneit, és részleteit a Programok menüpont alatt találod. 

 

Érdemes feliratkozni Hírlevelemre, mert programokat országszerte több helyen is tartok. Elsősorban Keszthelyen és Budapesten, időnként Miskolcon, és terveim szerint egyre több helyen. Kellő létszám esetén máshol is szívesen! J

 

Majoros Katalin