Változó Föld
Untitled Document
Egyéni konzultáció

 

Ha úgy érzed, kibillentél egyensúlyodból, krízis helyzetben vagy, testi (betegség, baleset), vagy lelki gondjaid vannak (családi, párkapcsolati, szexuális problémák, egzisztenciális és egyéb válságok, túl sok felforgató változás, vagy kiégés, krónikus fáradtság, irányvesztés), és támogató lenne számodra egy szakértő segítség, szeretettel várlak egyéni konzultációra.

Amikor benne vagyunk egy probléma közepében, látásunkat sokszor korlátozza személyes érintettségünk, felkavarodott érzelmi állapotunk. Ilyenkor nehezebb kiutat találnunk. A megértés legtöbbször már fél siker, hiszen ahogy átlátjuk a helyzetet, és értjük a valódi kiváltó okokat, amik a mélyben vannak, máris kezdhet körvonalazódni egy előre lépési lehetőség. Ebben tudok segítséget nyújtani neked. Feltárni, megérteni, és kiutat találni.

Ha gyermeked beteg, vagy más gondjai vannak, hét éves koráig a szülővel érdemes foglalkozni, mert a kicsi problémája az övébe van ágyazva. Összefüggenek. Ha rendeződik a szülő, az kihat a gyermekre, és jobban lesz ő is.

Ugyanez a helyzet kedvenc háziállatainkkal is. Az ő állapotuk is nagyban tükrözi a gazda állapotát, így ha állatoddal bajok vannak, veled érdemes foglalkozni. Rajtad keresztül gyógyul, rendeződik ő is. 

Igény szerint szívesen készítek neked, gyermekednek, vagy háziállatodnak Bach-virág cseppeket is, amiket otthon használva fenntartható a gyógyulási, stabilizálódási folyamat. A Bach-virág terápiáról ez alatt az írás alatt olvashatsz.

Ha kilométerben távolabb vagyunk egymástól (vidék, külföld), Skype-on, Viberen, vagy telefonon keresztül tudunk kapcsolódni. Ez esetben a konzultáció díját utólag tudod a bankszámlámra elutalni, én pedig postán küldöm a számlát neked.

Az egyéni konzultáció díja:  8.000,-Ft / óra 

Ha szeretnéd igénybe venni, kérlek, hívj telefonon: +36-20-800-9122 

Sok szeretettel várlak! 

 

Majoros Katalin

 

 

Bach-virág terápia
Bach-virág terápia

  

A Bach-virág terápia tulajdonképpen egy egyéni konzultáció (itt feljebb olvashatsz róla), ami alatt feltérképezzük elakadásod, betegséged, problémád valódi okait, amik a mélyben húzódnak meg. Legyen szó akár betegségről, balesetről, családi, párkapcsolati, szexuális problémákról, egzisztenciális és egyéb válsághelyzetekről, kiégésről, krónikus fáradtságról, energia hiányról, irányvesztésről, vagy éppen túlfeszített pörgésről, az ok mindig a tudatalattiban van, és a felszínen nem nyilvánvaló. Amikor benne vagyunk egy probléma közepében, nehéz meglátni a kivezető utat. A szakértő segítség, amit adhatok benne, az a feltérképezés, megértés, és a nehéz helyzetből való kiút megtalálása. Ez a beszélgetés része.

Utána pedig készítek számodra egy növényi eszenciákból álló úgynevezett Bach-virág keveréket, amit otthon naponta szedve fenntarthatod a gyógyulási folyamatodat. Ezeket az eszenciákat dr. Edward Bach angol orvos fedezte fel, róla nevezték el. Az adott virág gyógyító rezgése van bennük, és ezek hatással vannak a te energetikai rendszeredre. Egyszerre oldanak testi, lelki szinten, ami a csodálatos benne!
A problémád során benned megjelenő negatív érzések ellenszerét adják. A velük ellentétes erényeket erősítik benned, így pozitív hatással vannak rád. Pl. félelem esetén bátorságot csepegtetnek, bezárkózásnál segítenek megnyílni, stb. A rezgésedet emelik, harmóniába hoznak téged. Szelíden dolgoznak a cseppek, apránként simítják ki gubancainkat, de elég mély szinten. Könnyebben tudunk kijönni velük a probléma által generált negatív hullámból, és újra talpra állni.

A Bach-virág cseppek nagyon jól hatnak a gyermekekre. Hét éves korukig a szüleikkel érdemes foglalkozni elsősorban, mert az ő bajaik hatnak ki a gyermek egészségi állapotára. Összefüggenek. Utána már saját problémák is megjelennek, de akárhány éves is a gyermek, a Bach-virág cseppek mindig hatékonyan segítenek! Nagyszerűen oldják szorongásaikat, félelmeiket, segítik beilleszkedésüket, stb.  

A Bach cseppek háziállatoknál is jól alkalmazhatók. Ivóvizükbe keverve veszik be, és sokat segítenek az állat traumáinak oldásában. Mind fizikai bajnál, mind valamilyen stressz helyzet utóhatásánál. Ilyenkor a gazdával beszéljük át a problémát, elkészítem a cseppeket, és azzal ő kezeli otthon állatát.

A Bach-virág terápia díja:  8.000,-Ft / óra 

A Bach-virág keverék díja benne van ebben az árban. 

Ha kilométerben távolabb vagyunk egymástól (vidék, külföld), Skype-onViberen, vagy telefonon keresztül tudunk kapcsolódni. Ez esetben a terápia díját utólag tudod a bankszámlámra elutalni, én pedig postán küldöm a cseppeket és a számlát neked.

Ha szeretnéd igénybe venni, kérlek, hívj telefonon: +36-20-800-9122 

Sok szeretettel várlak!
 

Majoros Katalin