Változó Föld
Untitled Document
Egyensúly


Megmozdult a föld! Reng alattam, és hirtelen egyensúlyomat vesztem. Megijedek! Mit tehetek, hogy stabilitásomat visszanyerjem? Erről lesz szó ezen az oldalon.

Az egyensúly sokrétű dolog. A föld megmozdulása is az. Billenhetünk érzelmi, vagy testi okokból, és lehet valódi földrengés is a tájban. Mindig történik valami. A világ duális, így az ellentétek harca állandóan kihat az emberre. Billen tőle hol jobbra, hol balra. Hol érzelmi viharai viszik földre, hol betegsége, vagy éppen apja, anyja, párkapcsolata, vagy a szomszédja, de sosincs nyugta. Szó szerint, vagy képletesen, de állandóan remegtetve vagyunk, illan el az egyensúlyunk. Arra pedig mindennél jobban szükségünk van! 

Erősek csak akkor vagyunk, és stabilak, ha kiegyensúlyozzuk magunkat. Kell az erő, mert intenzív változások közepette élünk, amik elsodorhatnak testileg, lelkileg. Meg kell tudni tartani magunkat! Mi a titka az egyensúlynak? Négy fő alappillére van. Azokat lenne jó beiktatni életünkbe, és rendszeressé tenni. 

Első a testünk, a földelődésünk. Enni, inni egészségeset, aludni eleget, és sportolni. Tiszta levegőn mozogni. Edzeni magunkat, hogy fizikai szinten is legyen erőnk rendesen.

Őt követi a lelki sík, az érzelmi örömök. A zene, a festés, a tánc, a kreatív foglakozás. Minden, ami jól esik, amit szenvedéllyel tudunk csinálni. Másokhoz kapcsolódni, kimozdulni.

Harmadik a szellemi szféra. Olvasni, művelődni, előadásokra járni, nyelvet tanulni. Önmagunkat képezni.

S végül a spirituális részünk, aminek fő tápláléka a meditáció, a befelé vezető gyakorlatok. A csend, ami hazavezet. Kellhet egy jó Tanító, aki mutatja az utat a belső világokon át. 

Önvizsgálatod megmutatja, miben vagy erős, és mit kell még pótolni. Hol nem vagy egyensúlyban, melyik részedet kell jobban táplálni. S ha már megvalósítottad stabilitásod, azt őrizni kell életed végéig. Mert a világ, a kapcsolataid, történések az életedben, mindig kibillentenek. S neked újra és újra fel kell állni, és megtanulni mindig továbbmenni. Az Út ezzel jár. Tenni annyit tudunk, hogy állandóan építjük egyensúlyunk. 

De a Föld szó szerint is remeg! Bombázza megannyi nagyon erős kozmikus energia, ami egyensúlyából Föld Anyát is rendesen kimozdítja. Próbálja magát stabilizálni, de az emberre szüksége van! Segíteni úgy lehet neki, ha mindenki igyekszik a saját egyensúlyát megteremteni. Ha állunk stabilan a változások viharában, és őrizzük nyugalmunk. Az kihat környezetünkre, és összeadódik. 

Előadásaimon sok mindenről van szó. A Föld aktuális helyzetéről, a változások mikéntjéről. Hogy élik meg ezt a Föld lakók, az emberek, állatok, növények, és miért fontos ráébrednünk arra, hogy itt mindenkire egyaránt szükség van. Mit jelentenek az egyre erősödő időjárás változások, s arról, hogy éljük túl mindezt? Hogy kell megőrizni stabilitásunk, és ha mi már azok vagyunk, mit tehetünk másokért, a Földért? 

Tréningjeimen nem csak tanulunk róla, de gyakorlatban sajátítjuk el az egyensúly megteremtését. Különböző helyszíneken különböző programokat tartok folyamatosan. S ha az idő engedi, a természettel kapcsolódunk. Közösen kirándulunk, utazunk, kimozdulunk.

Ha szeretnéd jobban érteni, mi zajlik benned és körülötted bolygó szerte, ha tennél, de nem tiszta teljesen, melyik út hová vezet, várlak csoportjaimba nagy szeretettel!

S ha elakadásaid nehezítik haladásod, egyéni terápiákon át is szívesen segítek.

Együtt könnyebben jutunk előre!
 

Szeretettel!  

Majoros Katalin