Változó Föld
Eőadások
Előadások

 

 A csoportos programok, Előadások részletes leírását itt találod. 

 
09.18. Hévíz:  A Föld átalakulása, és annak Rád való hatása.

 

 

A Föld átalakulása, és annak Rád való hatása
 

Óriási változások zajlanak jelenleg bolygónkon, amik az időjárás felborításán túl, ránk is nagy nyomást gyakorolnak. Rengeteg a válás, a munkahely váltás, az egészségügyi probléma, de ha tudjuk, mi ezeknek a valódi, háttérben húzódó oka, akkor helyzetünket helyesen értékelve, jó döntéseket hozhatunk. Az irány kijelölésének pedig a döntés az alapja! Ha érted, mi zajlik körülötted, és mi miért történik veled, életedet megfelelően tervezheted. Ebben szeretnék segíteni Neked!

Az előadás végén lesz kérdezz-felelek, hogy kérdéseidet feltehesd. J  

VáltozásFontos, hogy sok ember értse, mi történik Földünkkel manapság, mert az információ hiány eredménye mindig káosz, és bizonytalanság. Homályba vész a jó iránykijelölés, anélkül pedig csak körbe-körbe mész. Ha szeretnél stabil alapokon nyugvó életet, és célt, ami téged oda vezet, ahová hív a szíved, akkor ismerd meg alaposan a Földön lévő helyzetet!
Előadásaimon ebben segítek. 
 

Alternatív lélekgyógyászként az élőlények energiáit szkennelem, s mivel bolygónk is egy hatalmas kozmikus lény, Föld Anya, az ő vizsgálata a legfőbb specialitásom. Elválaszthatatlanok vagyunk tőle, amit ő átél, az jelenik meg a mi életünkben is, és fordítva. A változás itt van, nem megkerülhető, de rajtunk múlik, együtt áramlunk e vele, vagy ellenállunk. Ha már érted az összefüggéseket, akkor nyílsz meg arra az útra, ahová most a Föld és a saját lelked vezet!
Várlak az előadáson sok szeretettel!

Időpont:
    2019. szeptember 18. szerda, 17.00.-18.30. 
 

Helyszín:    Hévíz, Városi Könyvtár
                 8380 Hévíz, Rákóczi u. 17-19. 
 

A program díja:  Ingyenes  

Bejelentkezés nem szükséges, a könyvtárban várlak Téged!  J