Változó Föld
Untitled Document
Magamról

 

 

KatiMajoros Katalin vagyok. Alternatív lélekgyógyászként működöm sok éve. Nem a nyugati pszichológia útját követem, hanem a lélek legmélyebb rejtekeit kutatom, és amit tapasztalok, azt átadom egyéni, illetve csoportos terápiákon, tréningeken, előadásokon keresztül.

Erősségem a másokra való hangolódás, a problémák mélyén húzódó valódi okok és összefüggések megtalálása, és az azokon alapuló kiutak feltárása. Amikor megérted egy krízis helyzet, egy kibillent állapot, vagy egy betegség valódi üzenetét, magad fogod megtalálni, milyen kivezető utak nyílnak belőle.

Specialitásom a Föld energetikai változásainak folyamatos nyomon követése, hogy arra ráhangolódva együtt tudjunk áramolni vele. Az energiák hatnak ránk, és sok változást okoznak életünkben. Ha tudod, érted, mi mitől van, könnyebben boldogulsz a világban, mert helyesen tudsz dönteni és cselekedni. Minden tett mögött egy döntés húzódik, és nem mindegy, azt mire alapozod. A tudás hatalom!

Rendszeres programokat tartok a terápiás konzultációk mellett, amiken tanítok. Tréningek, előadások, kimozdulós kreatív-feltöltődős utak és táborok várnak rád, ha csatlakozol hozzánk. Tevékenységeimben ötvözöm a gyógyítást a tanítással, az inspirálással, hogy megtaláld magad, és életedet egyensúlyban tarthasd. Női Körökben pedig a nőiség kibontása, és új erővel töltése a cél.

Kati

Sokan mondták már rám, hogy erős nő vagyok. Megedzett az élet, hisz az Erőt a kihívások, megpróbáltatások kovácsolják bennünk. Ha megtanuljuk magunkat kiszedni a nehéz helyzetekből, és abból tanulva új erényeket fejlesztünk. Ezt a lelkierő növelő edzéstervemet J szeretném átadni neked Blogomon, aminek címe: „Erő-Terem”.

Sokat teszek magamért, a fejlődésemért, testi-lelki-szellemi-, és spirituális szinten. A napi meditáció és sport: jóga, vagy valamilyen mozgás, része az életemnek, a hivatás és a magánélet, család mellett. Folyamatos egyensúlyozást kíván ez meg tőlem, emiatt is választottam egyik fő témámnak az Egyensúly tanítását. Ez adhat ugyanis nekünk stabilitást, arra pedig égetően szükségünk van a bolygón zajló változások miatt. Így válik érthetővé, miért kapcsolom össze a Föld egyre erősödő változásainak tanítását - amik felborítják egyensúlyunkat, és sok problémát, nehézséget okoznak – a gyógyítással, a lélekerősítő tréningek tartásával. Így komplex a folyamat, és így tudom a legnagyobb segítséget adni neked.

Ha szeretnéd követni az aktuális híreket, energia mozgásokat, és azt, mikor miben vagyunk támogatottak általuk,itt tudsz feliratkozni Hírlevelemre.
Köszönöm, hogy találkozhattam most Veled!

 

Sok szeretettel!

 

Majoros Katalin

 

kép3