Változó Föld
Eőadások
Meditációk

A csoportos programok, Meditációk részletes leírását itt találod.
  

Szívnyitó meditációs est

 

Elérkezett az idő a megnyílásra! Minden, amire csak szeretnél életedben megnyílni, benned lakik, a szívedben. Ott van a Titok nyitja, a legmélyebb szív rétegben. Bármi, ami hiányzik most az életedből, azért nincs, mert nem vagy rá kinyílva, nem engeded be. A befogadás a kulcsa annak, hogy a vágyott dolgok, kapcsolatok megérkezhessenek életedbe. Épp emiatt, nem álmaidra, vágyaidra kell a fókuszt helyezni, hanem a szívedre, annak megnyílására, ami elvezet majd a befogadás energiájába. 

szívAz Adás és Kapás egyensúlya az egyik legfontosabb dolog életünkben. Sokan hatalmas erőfeszítéseket tesznek céljaik elérése érdekében, de pont azt hagyják figyelmen kívül, ami hozzájuk a kaput megnyitja. Ha zárva van a szívünk, egyszerűen nem engedünk be rajta senkit és semmit, hiába remélünk. Vannak meditációs gyakorlatok, amiknek a Szív nyitása a célja, ami az alapok alapja. Ha azt már nyitjuk magunkban, akkor kerül bennünk egyensúlyba az Adás és Kapás, mert mindkettőre egyformán szükségünk van. 

Az édesanyák tudják a legjobban, mennyi idejük marad magukra a család és a háztartás után, de más számára sem ismeretlen terület a túl sok adás. Hamarabb fordulunk mások irányába sokszor, mint önmagunk felé, és saját igényeink kielégítetlenek maradnak. Ezt a folyamatot szeretném meditációs estemmel az Egyensúly irányába tolni, hogy a befogadásra mindannyian meg tudjunk nyílni. Kapsz egy használható technikát otthonra, hogy az est után tovább gyakorolhass. 

A meditáció, és annak a köztudatban való elterjesztése oly fontos számomra, hogy ezt a programot ingyenesnek felajánlom.
Nagy szeretettel várlak!
 

A program ideje:   szeptember 24. kedd,    18.00.-19.15.

 

Helyszín:   Keszthelyi Család és Karrier PONT
                8360 Keszthely, Fő tér 4. I.emelet
               (Bejárat a Balaton Színház mögötti parkolónál.)

 

A program díja:  Ingyenes

A programra bejelentkezés szükséges. Részvételi szándékodat kérlek, jelezd nekem e-mailben vagy telefonon! Köszönöm!

 

Szív