Változó Föld
Eőadások
Meditációk

A csoportos programok, Meditációk részletes leírását itt találod.
 

Egyensúly és Béke


Amikor az életed futóversennyé változik, és loholva próbálod magad a mindennapokban utolérni, sokszor másra sem vágysz, mint egy csepp nyugalomra, csendre, és békére. Aztán rohansz tovább… 

Meditáció.Mit adna neked, ha megállnál, és meditálnál? A meditáció az az eszköz, ami belül dolgozik benned, és megállítja az idődet. Csendet teremt az elmédben, eltűnnek a kavargó gondolatok, amik olykor erősen gondterheltek. Kikapcsolja az agyadat, és levisz téged a szívedbe, hogy onnan érezd meg, mi van benned, merre is kéne valójában menned. Hogy tényleg jó e az az irány, ami felé loholsz nap nap után. 

A meditáció egy ajándék a lelkünk számára, mert azon át halljuk meg az Ő szavát. Sokan azt hiszik, ez egy távoli technika, ami csak a keleti emberek tulajdona, de nem. Az egész világon elterjedt, mert az emberek rájöttek arra, hogy nem képesek maguktól lelassulni, és elméjüket kikapcsolni. Ha pedig ez elmarad, az eredmény az lesz, amit te is élsz most a mindennapokban. Beszippant a család, a munkahely, az ezernyi feladat, és este kidőlve zuhansz be az ágyba. 

Ingyenes meditációs estet tartok Keszthelyen. Átbeszéljük, mit is jelent valójában ez a folyamat, milyen fajtái vannak, és hogy működik. Együtt gyakoroljuk, és kapsz otthonra egy használható eszközt, amivel magadat egyensúlyban tarthatod, feltöltheted, és megnyugtathatod. Utoléred magad, és nyugalmad automatikusan kiárad a családra, a körülötted lévő világra. Így segíthetsz nekik is egyensúlyukat megteremteni.
 

Időpont:        A következő hamarosan...

 

A program díja:  Ingyenes

 

Helyszín:   Keszthelyi Család és Karrier PONT
                8360 Keszthely, Fő tér 4. I.emelet
                (Bejárat a Balaton Színház mögötti parkolónál.)
 

A programra bejelentkezés szükséges. Részvételi szándékodat kérlek, jelezd nekem e-mailben vagy telefonon! Köszönöm!

 

Meditáció