Változó Föld
Eőadások
Transzformáció játék

 

 Úgy gondolom, a játék az a formája az önismeretnek, ami feltölt, örömöt ad, és még hasznos is. Ahogy játszunk, és amit megélünk közben, az lemodellezi az életünket. Olyan formában találkozhatsz eddig ismeretlen részeiddel, ami kikapcsol, és emel. A legszórakoztatóbb fajtája a belső útnak. Igazi önismeret, ráadásul élvezed! J 

Transzformáció játékÉvekig vezettem ezt a játékot, sok tapasztalatom van benne. Mint alternatív lélekgyógyász kísérem a résztvevőket a játék során, és kérdéseimmel, az összefüggések megvilágításával segítem a folyamatot. Megláthatod, mi van benned, mi az elakadásod valódi oka, mélyen a tudatalattidban. A játék kaput nyit ezekre az elfedett részeinkre, és segít a velük való szembenézésben. 

Ha hagyod, hogy a lepel lehulljon, és engeded a változást magadban, az átíródik a felszínen, és megjelenik életedben. A játék mélyre visz, és gyorsan hat, ezért szeretem annyira! J Megmutatja a nehéz helyzetekből kivezető utat, segít eligazodni az élet útvesztőjében. Kérdéseidre választ kapsz menet közben. 

A játékban annyira el lehet merülni, hogy sokszor alig akarnak a résztvevők hazamenni. J Normál esetben 4-5 óra az ideje, de volt, hogy 8 órán át tartottam négy hölgynek, akiket még ekkor is úgy kellett rávenni, hogy legyen most már vége. Bele lehet szeretni! Érdemes az időt ráhagyni! 

Formája társasjáték, lélek bábukkal haladsz benne életutadon. Történnek veled események, amik alakítanak menet közben. Négy fő játszhatja egyszerre maximum. Én, mint terapeuta, kívülről vezetem. Ha a helyzet úgy hozza, megállunk, és átbeszéljük a feljött dolgokat. Így egyszerre játszol, és kapsz lelki segítséget. 

A játéknak óradíja van, mert rajtatok múlik, meddig szeretnétek benne maradni. Díja fejenként és óránként: 1.500,-Ft. 

Keszthelyen és Budapesten tartom jelenleg (néha Miskolcon), de ha ezek közelében laksz, nálad is teremthetünk rá alkalmat. Hívhatod rá családtagjaidat, barátaidat, ismerőseidet, de egyedül is leadhatod jelentkezésedet. Ez esetben értesítelek, ahogy van hozzá az adott helyen másik három résztvevő. 

A Játék rád vár, hív, próbáld ki! Fogod szeretni! J
 

Játék

 

Majoros Katalin

Telefon: +36-20-800-9122

Email: kati(kukac)valtozofold(pont)hu