Változó Föld
Blog

Változó Föld

 

2020.01.08

  Szuper hétvége jön! Földgyógyítás magadon át.


Amikor valami nagy dologra készít fel minket az Ég, mindig előre küldi a Tüzet, hogy égessen ki belőlünk mindent, ami még akadályoz. Tisztítótűz ennek a neve, és nem csak a láthatatlan világban van, a menny és a pokol között. A sötét energiákat, nehéz rezgéseket csak a Tűz tudja belőlünk kitisztítani.

Bolygónk sok helyen lángban ég egy ideje. Olyan erősek mostanság az energiák, a kozmikus rezgések, amik áradnak a Földre, és hatalmas változásokat generálnak, hogy Föld Anya ezt már nem tolerálja. Képtelen rá, és ez látszik meg a testén. Ő, mint kozmikus élőlény, szintén dolgozik magán, és neki is szüksége van tisztulásra.

BolygóAmit a Földnek most ki kell dolgoznia magából, az az ember rémtette. Azt a rombolást, amit az ember vitt véghez planétánkon, mióta benépesítette, a Föld tovább már nem tűrhette. Megrázta magát, és nekiállt a tisztításnak. Ennek egyik látható jele, hogy mindenhol égnek a tüzek. Nincs olyan földrész ma szinte, ahol ne lenne valamilyen lángolás. Nő a Föld belső hője, és olvadnak tőle a jegek, nő a tengerek vízszintje. A sok Tűz energia visz el minket globálisan a Víz növekedéséhez. Mit is jelent mindez?

Mindegy, hogy a Földről, mint élőlényről, vagy az emberről beszélünk, ugyanaz mindkettőnek a felépítése. Befagyott érzelem világgal rendelkezünk. Az érzelemnek a víz a szimbóluma. Ahhoz pedig, hogy megnyíljunk végre a mélyen eltemetett érzelmeinkre, és a szeretetre, először tűzre van mindenkinek szüksége. Ez zajlik jelenleg bolygónkon, és saját magunkban.

Mindannyian tele vagyunk haraggal, dühvel, meg nem bocsátással mind önmagunk, mind mások felé. Ezt részint hoztuk a múltból, részint jelen történések miatt. Ezeket kell most kiégetnünk magunkból elsősorban, addig képtelen megnyílni a szívünk, ahol érzelmeink laknak. Ha segíteni szeretnél bolygónknak, erre fókuszálj a most jövő, nagyon fajsúlyos napokban. Hétvégén olyan erős energiák lesznek, intenzív sorsfordítóak, amik egy életben csak egyszer vannak. Használd ki alaposan!

Mindenképp javallott a befelé figyelés, meditálás, csendes természetjárás. Ha kapcsolódsz Föld Anyával, az sokat segíthet. Ha van bármilyen víz a környékeden, sétálj sokat a partján. Hívd meg a Vizet a szívedbe, és kérd, hogy segítsen. Rá van most nagyon szükséged! Neked és a Földnek! Minél jobban feltöltődsz a Víz energiájával (menj el fürdőbe, vagy áztasd magad a kádban), annál jobban nyílik a szíved tőle.

Meditációd során először csendesedj el, majd fókuszálj a szívedre. Lásd benne, hogy a Víz hullámai öblítik, mossák, és a kapuját szépen kinyitják. Hangolódj rá arra, van e még bárki felé harag benned! Van e valaki, akinek meg kéne bocsátani? Most kell a saját önbüntetésedet is feloldani! Egyszerűen NEM cipelheted tovább! Az erős bolygó állások most lehetővé teszik, hogy kirobbanjon belőled minden elfojtás, ellenállás. Ha kell, sírj, vagy kiabálj, éld meg az érzelmeidet! Adj utat nekik, hogy tényleg kijöjjenek. Üvöltsd ki magadból a fájdalmadat, különben belül mérgez téged tovább! Aztán, ha átélted mindazt, amit eddig elfojtottál, csendesedj el újra, és tartsd fókuszodat a szíveden. Pihenj meg.

Kérlek, használd ki nagyon ezt az extrém erős hétvégét, mert nem biztos, hogy életed során kapsz még egy ilyen lehetőséget az elengedésre, és a megnyílásra! Ki ki arra, amire leginkább szüksége van. Ha magadból el tudod engedni a harag és a gyűlölet tüzét, helyüket pedig át tudod adni a szív nyitó Víznek, a szeretetnek, mély érzelmeknek, azzal segítesz most legtöbbet a Földnek! Hisz bolygónk is ugyanettől szenved! A bennünk növő Víz energiája összeadódik, és beáramlik planétánk energiamezejébe. A Földnek pedig, és tüzeinek, most erre van szüksége!

Meditációd végén burkold magad aranyló fénybe, ami a szívedből áramlik kifelé. Ott legyen a keletkezése! Ezt a fényt lassan terjeszd ki környezetedre, majd egyre messzebbre, végül az egész Földre. Lásd, ahogy aranyban ragyog a bolygó, tiszta vizekkel és egészséges növényekkel, állatokkal van tele. Tartsd egy kicsit ezt a képet, majd dobd el az egészet, és maradj újra csendben. Ismételd ezt minden nap! Hálás köszönet érte!

 

2019.10.11

  Elengedés, töltődés


Elmúlt, nincs többé. Olyan gyorsan tűnnek el terheink - amiket akár évezredek óta cipelünk - mint egy pillanat. Régebben sokkal lassabban haladt minden folyamat. Nagy változások zajlanak bolygónkon, ami azzal is jár, hogy aki dolgozik most magán, rendszeresen meditál, az sokat tud elengedni. Újnak pedig csak úgy lehet helyet teremteni, ha előtte leraktuk mindazt, amit már el kellett engedni. A kapu ehhez most nyitva áll.

Ha meditálsz, azzal magadban Fényt generálsz, az pedig segít megtisztulni. Ha pedig elegendő tehertől megszabadultál már, és belépsz a nagy légüres térbe, ott egy kicsit lazulj le. Ekkor jön a feltöltődés ideje, amire mindennél nagyobb szükséged lesz. Az Új építése sok erőt kíván, ezért az elengedés után mindig van egy nyugalmasabb szakasz életünkben. Ekkor kell mindent kipihenni. Keveset dolgozni, semmit nem erőltetni, hagyni, hogy maguktól formálódjanak meg a dolgok. Sport, természet, kirándulás, kreatívkodás, olvasás, tánc: ezekre van szükséged! Aztán, ha kipihented magad, és újra erőd teljében vagy, el lehet majd indulni. Utána felépítheted magad, és alkothatsz nagyobb dolgokat. De addig nem! Ez a sorrend. Biztatlak hát, hogy engedd el magad, és lazuljál! :-)

Pihenés

 

2019.08.29

  Vizet a tűznek, figyelmet a Víznek!


Ha tűz van és lángolás, akkor a Víz a megoldás! Ha égnek az erdőtüzek, azt csak az eső tudja eloltani. Lehet rengeteg megoldás felé indulni a Földön uralkodó helyzetek orvoslására, de most azonnali beavatkozás kell, mert naponta halnak meg élőlények ezrei a tomboló tüzekben. Ezzel nem várhatunk, míg magasabb fórumokon valami megszületik, a megoldást nekünk kell itt és most, azonnal produkálni! És meg tudjuk csinálni!

Óriási erő van bennünk, ha összefogunk! Ha sok ember fókuszál egy témára, az olyan nagy energiát ad neki, hogy gyorsan elkezd megvalósulni. Ha sokan imádkoznak esőért, és naponta többször is elképzelik, hogy az erdőtüzek fölött eső esik, akkor az meg fog történni. A dolog egyszerűen így működik.

esőA tüzes képek, és a fájdalmas helyzetet bemutató cikkek megosztása helyett figyelmünket most a Vízre kell fordítani. Amire fókuszál az ember, annak ad nagy energiát. Most nem a tüzet, hanem a vizet kell erősíteni, esőt ábrázoló vizes képeket kell a neten megosztani!

Van egy jó gyakorlat: Képzeld el, hogy esik az eső az erdőtüzek felett, és kioltja azokat. Lásd magadban, ahogy a víz elmossa a lángokat, és megnyugszik a táj. Utána építsd tovább ezt a képet, és vizualizáld, hogy az erdők újra kinőnek, dúsak és szépek, és otthont adnak rengeteg élőnek. Lásd a zöld növényekkel, erdőkkel, tiszta vizekkel teli bolygónkat, amit a béke leng át. Majd áldd meg magadban Föld Anyát, és képzeld el, hogy aranyszínű fénybe burkolózik, az egész Földet ragyogó fény hatja át. erdő

Ha elalszanak majd a tüzek, akkor is folytasd a bolygó vizualizálását a legpozitívabb képpel, amit csak el tudsz képzelni: Dús, zöld természet, mindenhol tiszta vizek, béke és szeretet az élők között. A záró kép pedig mindig az áldás, az arany fény legyen, ami áthatja a Földet. Így tudjuk együtt megteremteni a szebb jövőnket! Számítok rád, nagyon fontos a segítséged!

 

2019.08.24

  Lángolás


Erdőtűz.Hatalmas volt! Olyan óriási tűz égett, hogy senki nem tudott még a közelébe sem menni. Messziről perzselt a hője, és elpusztult mindenki, aki nem tudott előle időben menekülni. Ember gyújtotta a tüzet, ahogy az legtöbbször így szokott lenni. Korlátolt ember, aki nem lát tovább saját haszonjánál, vagy valaki felbéreli. 90 %-ban ez a két alternatíva áll a nagy erdőtüzek mögött. A nyereség, a profit, Földünk kizsákmányolása a cél, de hogy ez hova vezet, abba nem gondolnak bele. Nincs ez másként most sem, a brazil tüzeknél, Amazóniában.

Pedig az embernek vannak eszközei, és nagyon is sokat tehet! „Távol vagy, mi közöd hozzá?” – mondanád, és lazán lapoznál, de várj! A Te kezedben van a bolygó sorsa, ember! Isten téged nevezett ki, hogy uralkodj a Föld lényein, ezt ne feledd! Akkor hát a varázserőd most elővedd, és élj vele! Megmutatom, mit tehetsz.

Minden nap, reggel és este, amikor kelsz és fekszel, maradj az ágyban még 10 percet. Hunyd be a szemed, és képzeld el, ahogy a Föld összes erdőtüze fölött esni kezd az eső, és kioltja a lángokat. Lásd magadban erősen, ahogy hullanak az esőcseppek, és a tűz egyre kisebb lesz. A folyamatot vizualizáld, egészen addig, amíg azt nem látod, hogy a bolygó összes erdőtüze kialudt. Megnyugszik a táj, víz itatja át, és lassan helyre áll a rend. Majd építsd tovább a folyamatot. Lásd, hogy az erdő újra nő, és zöld lesz megint a táj, tele állatokkal, élettel. Ezt a képet tartsd magadban még egy kicsit, aztán az egészet dobd el, és pihenj meg. Az utolsó kép mindig a legpozitívabb legyen!

Ez egy vizualizációs gyakorlat, és tudjuk, hogy az emberi elmének hatalmas ereje van! Ha elegen tesszük ezt minden nap, a tüzek sokkal hamarabb elalszanak. Megteremtjük azt gondolataink fókuszálásával. Segítsd a Földet, kérlek, mert ez a te otthonod! Az erdő a bolygó tüdeje, oxigént termel, és ha ez a tüdő elpusztul, neked sem lesz lélegzeted! Össze vagyunk nőve Földünkkel, ha érte teszel, azzal magadért is teszel!

Add tovább kérlek írásomat, hogy kialakulhasson a segítő lánc!

 

2019.06.21

  Kiscica


Elmúlt egy élet, aztán még egy. Sok idő telt el, és nem változott semmi. Aztán valami történt a Föld energiamezejével, és ez apránként bontani kezdte azt a sötét burkot, ami őt körbevette. Lassacskán repedezett rajta, mint a kígyó vedlésre kerülő bőre. Kezdett látszani, ki is van mögötte.

Nézegette magát a tükörben, és reménykedett, hogy egyre többet lát meg belőle. Nagyon izgatta az a lény, aki a szárazon ráfeszülő, durva, régi bőr alól már kicsit kikandikált. Ismerkedni kezdett vele. Megszólította. – Ki vagy?

Ám még nem látszott ki annyira, hogy beszédbe elegyedhettek volna. Ez szomorúvá tette, és körbenézett, hogy tudná elősegíteni, hogy megszülessen, és újra önmaga legyen. Isten ekkor ölébe pottyantotta legjobb eszközét, amivel a repedt, sötét kígyóbőrét magáról lehúzhatja. Meditálni kezdett! Meditált szorgalmasan minden nap, és amikor izgatottan a tükörhöz szaladt, mindig örömmel fedezett fel újabb és újabb megtisztult területet. Így ment ez sokáig, és egyszer csak bekövetkezett! A tükör valami egészen mást mutatott! Egy kismacska állt vele szemben! Ledöbbent. Ez ő lenne? Forgolódott, hátha más irányból nézve más látszik majd a tükörben, de nem. Egy cicát mutatott. Cica

Sírni kezdett. Ő azt hitte, ember lakik benne, annak született. Akkor most miért van előtte egy állat? Odanyúlt a tükörhöz, és megsimogatta. A cica, akit látott, kéjesen nyújtózott, hátát domborította, és magát egészen felé tolta, hogy mindenhol elérje, kényeztesse. Aztán nagyot ugrott, és szaladni kezdett. Játékra hívta, kergetőztek. Meglepve sietett vele, de élvezte a cicus puhaságát, meleg, örömteli lényét. Ölébe vette, ringatta, becézte. Aztán egyszer csak azt vette észre, hogy a macskalány bebújik a bőrébe, és fészket csinál magának a szívében. Ott gömbölyödött össze, és szuszogott boldogan. Meghökkent, újra a tükörhöz sietett, és felkiáltott. Egy gyönyörű nőt látott!

 

2019.05.31

  Ne várj!


Aki vár, ráadásul túl soká, az veszít. Pazarolja az életenergiáját! Minél tovább vársz, halogatsz, ahelyett, hogy beleállnál életfeladatodba, annál inkább távolodsz tőle. Mert a sors az olyan, hogy nyomás alá helyez, és szorul nyakad körül egy idő után már a hurok, ha a feladatod nem vállalod. Biztatlak szeretettel téged, nézz magadba mélyen, jöjj rá arra, minek is születtél a Földre, és lépj! Ugorj fejest abba, amit leszületésed előtt te választottál magadnak! S hogy mi az, azt a szíved súgja meg!

Hallod is már talán, egyre ezt zakatolja, de valamiért mégsem mered. Félsz tőle, és becsukott szemmel remegsz, mert azt képzeled, az valami hatalmas dolog lehet. De nem! Az életfeladatnak pont az a lényege, hogy megfejlődj valamit, amire mindennél nagyobb szükséged van, és a boldogságodat – pont emiatt – majd abban leled!

 

 

2019.05.13

  Harcos bolygó


A Földön sok nehézség van, konfliktusok, harcok, háborúk. Bántják egymást az emberek, és nem kímélik az állatokat, növényeket sem. Vannak, akik küzdenek ezek ellen, ám módszereik sokszor nem vezetnek sehová sem. Vajon miért nem? Nem jól közelítenék meg a dolgokat? Nincsenek megfelelő eszközeik? Egyik sem! Magasabb szemszögből kell a dolgokat vizsgálni!

Ha azt látja valaki, mondjuk egy földönkívüli, hogy ezen a kék bolygón állandó a harc és a küzdelem, és nem igazán boldogok az emberek, akkor biztosan elgondolkodik azon, vajon milyen lehet a Föld energetikája, hogy meg van rajta borulva mindenki. Mi okozhat az emberi lényben ennyi konfliktust, amit nem tud feldolgozni, és magából kiveti? Ez jelenik meg küzdelemként a mindennapokban. Amint bent, úgy kint!Bolygó

A Földet kozmikus sugárzások érik, nagyon erősek, amik megváltoztatják, és még jobban meg fogják, az energetikáját. Emelkedik gyors ütemben a rezgése, és ez kihat minden rajta élő lényre. Stimulálnak ezek az erős energia hullámok minket embereket, megzavarják az állatokat és növényeket. Felborul most tőlük mindenki egyensúlya! Ám van sok minden, amit tehetsz!

Elsősorban őrizd meg belső békédet, és segíts másoknak is, hogy bennük is béke legyen! Ennek legjobb eszköze a meditáció. Érdemes megtanulni, és gyakorolni minden nap, már csak azért is, mert ez segít leginkább a saját rezgésünk emelésében, energetikánk stabilizálásában. Ha rendszeresen meditálsz, képes leszel lépést tartani a Föld emelkedésével, és ha ezt sok ember teszi, azzal a bolygót nagymértékben segíti.

A meditáció a legnagyobb segítségünk abban, hogy bolygónkon rend legyen és béke, hogy megszűnjenek a háborúk, és harcok. Ha ezt teszed, azzal elősegíted, hogy a kék bolygón sikerüljön az átmenet, és Arany Bolygó legyen az új neve!

 

2019.05.06

  Az élet egy kaland


Vajon miért születtél a Földre, pont ide, ahol olyan sok a harc és a küzdelem? Nincs olyan pontja bolygónknak, ahol ne ölnék egymást az emberek, szó szerint, vagy képletesen. Kérdezed néha magadban, hogy „Jesszus, mit keresek én itt?” Aztán csodálkozva nézed, mi folyik körülötted. Hát ez az! Tanulni jöttünk ide, tanulni, és megerősödni, hogy tovább tudjunk menni, és ebben majd másoknak is tudjunk segíteni.

S mi a célja mindennek? A tapasztalás! Mert az élet egy utazás, egy kaland, ha így fogod fel! A Föld csodálatos bolygó, tele élettel, erővel, és szívesen segít neked, ha tiszteled, és te is segíted. Azt kell csupán megértenünk, hogyan közelítsük Őt meg.

FöldHa kinézel az ablakon, látod az eget és a földet, köztük pedig magadat, az Embert. Pont ez a Te helyed! Feladatod, hogy magadban összekösd őket! Lehorgonyozd ide mindazt a szépséget, erőt, fényt, és energiát, amit a szíved kibocsát. Ehhez magaddal kell foglalkozz, hogy belső kapuid megnyitva, elérj magadban oda, ahol egy drágakő ragyog. Ha onnan éled az életed, azzal segíted legjobban a Földet!

Olvashatsz ezen az oldalon a Földről, s arról a sok lényről, akit magába fogad. Te is köztük vagy, s nem tudod kikerülni a változásokat! Hogy mit tehetsz, hogy készítsd fel magad, hogy találj kiutat, arról is szól ez az oldal. 

Honlapomon pedig feliratkozhatsz Hírlevelemre, amikben a tanítások mellett azt is megleled, hol, mikor, milyen programokkal, terápiákkal segítek neked. Ám magadhoz Te nyitod ki az ajtót! Áldott legyen az utad, Föld lakó kalandor! 

http://valtozofold.hu/hirlevel