Változó Föld
Blog

Változó Föld

 

2019.06.21

  Kiscica


Elmúlt egy élet, aztán még egy. Sok idő telt el, és nem változott semmi. Aztán valami történt a Föld energiamezejével, és ez apránként bontani kezdte azt a sötét burkot, ami őt körbevette. Lassacskán repedezett rajta, mint a kígyó vedlésre kerülő bőre. Kezdett látszani, ki is van mögötte.

Nézegette magát a tükörben, és reménykedett, hogy egyre többet lát meg belőle. Nagyon izgatta az a lény, aki a szárazon ráfeszülő, durva, régi bőr alól már kicsit kikandikált. Ismerkedni kezdett vele. Megszólította. – Ki vagy?

Ám még nem látszott ki annyira, hogy beszédbe elegyedhettek volna. Ez szomorúvá tette, és körbenézett, hogy tudná elősegíteni, hogy megszülessen, és újra önmaga legyen. Isten ekkor ölébe pottyantotta legjobb eszközét, amivel a repedt, sötét kígyóbőrét magáról lehúzhatja. Meditálni kezdett! Meditált szorgalmasan minden nap, és amikor izgatottan a tükörhöz szaladt, mindig örömmel fedezett fel újabb és újabb megtisztult területet. Így ment ez sokáig, és egyszer csak bekövetkezett! A tükör valami egészen mást mutatott! Egy kismacska állt vele szemben! Ledöbbent. Ez ő lenne? Forgolódott, hátha más irányból nézve más látszik majd a tükörben, de nem. Egy cicát mutatott. Cica

Sírni kezdett. Ő azt hitte, ember lakik benne, annak született. Akkor most miért van előtte egy állat? Odanyúlt a tükörhöz, és megsimogatta. A cica, akit látott, kéjesen nyújtózott, hátát domborította, és magát egészen felé tolta, hogy mindenhol elérje, kényeztesse. Aztán nagyot ugrott, és szaladni kezdett. Játékra hívta, kergetőztek. Meglepve sietett vele, de élvezte a cicus puhaságát, meleg, örömteli lényét. Ölébe vette, ringatta, becézte. Aztán egyszer csak azt vette észre, hogy a macskalány bebújik a bőrébe, és fészket csinál magának a szívében. Ott gömbölyödött össze, és szuszogott boldogan. Meghökkent, újra a tükörhöz sietett, és felkiáltott. Egy gyönyörű nőt látott!

 

2019.05.31

  Ne várj!


Aki vár, ráadásul túl soká, az veszít. Pazarolja az életenergiáját! Minél tovább vársz, halogatsz, ahelyett, hogy beleállnál életfeladatodba, annál inkább távolodsz tőle. Mert a sors az olyan, hogy nyomás alá helyez, és szorul nyakad körül egy idő után már a hurok, ha a feladatod nem vállalod. Biztatlak szeretettel téged, nézz magadba mélyen, jöjj rá arra, minek is születtél a Földre, és lépj! Ugorj fejest abba, amit leszületésed előtt te választottál magadnak! S hogy mi az, azt a szíved súgja meg!

Hallod is már talán, egyre ezt zakatolja, de valamiért mégsem mered. Félsz tőle, és becsukott szemmel remegsz, mert azt képzeled, az valami hatalmas dolog lehet. De nem! Az életfeladatnak pont az a lényege, hogy megfejlődj valamit, amire mindennél nagyobb szükséged van, és a boldogságodat – pont emiatt – majd abban leled!

 

 

2019.05.13

  Harcos bolygó


A Földön sok nehézség van, konfliktusok, harcok, háborúk. Bántják egymást az emberek, és nem kímélik az állatokat, növényeket sem. Vannak, akik küzdenek ezek ellen, ám módszereik sokszor nem vezetnek sehová sem. Vajon miért nem? Nem jól közelítenék meg a dolgokat? Nincsenek megfelelő eszközeik? Egyik sem! Magasabb szemszögből kell a dolgokat vizsgálni!

Ha azt látja valaki, mondjuk egy földönkívüli, hogy ezen a kék bolygón állandó a harc és a küzdelem, és nem igazán boldogok az emberek, akkor biztosan elgondolkodik azon, vajon milyen lehet a Föld energetikája, hogy meg van rajta borulva mindenki. Mi okozhat az emberi lényben ennyi konfliktust, amit nem tud feldolgozni, és magából kiveti? Ez jelenik meg küzdelemként a mindennapokban. Amint bent, úgy kint!Bolygó

A Földet kozmikus sugárzások érik, nagyon erősek, amik megváltoztatják, és még jobban meg fogják, az energetikáját. Emelkedik gyors ütemben a rezgése, és ez kihat minden rajta élő lényre. Stimulálnak ezek az erős energia hullámok minket embereket, megzavarják az állatokat és növényeket. Felborul most tőlük mindenki egyensúlya! Ám van sok minden, amit tehetsz!

Elsősorban őrizd meg belső békédet, és segíts másoknak is, hogy bennük is béke legyen! Ennek legjobb eszköze a meditáció. Érdemes megtanulni, és gyakorolni minden nap, már csak azért is, mert ez segít leginkább a saját rezgésünk emelésében, energetikánk stabilizálásában. Ha rendszeresen meditálsz, képes leszel lépést tartani a Föld emelkedésével, és ha ezt sok ember teszi, azzal a bolygót nagymértékben segíti.

A meditáció a legnagyobb segítségünk abban, hogy bolygónkon rend legyen és béke, hogy megszűnjenek a háborúk, és harcok. Ha ezt teszed, azzal elősegíted, hogy a kék bolygón sikerüljön az átmenet, és Arany Bolygó legyen az új neve!

 

2019.05.06

  Az élet egy kaland


Vajon miért születtél a Földre, pont ide, ahol olyan sok a harc és a küzdelem? Nincs olyan pontja bolygónknak, ahol ne ölnék egymást az emberek, szó szerint, vagy képletesen. Kérdezed néha magadban, hogy „Jesszus, mit keresek én itt?” Aztán csodálkozva nézed, mi folyik körülötted. Hát ez az! Tanulni jöttünk ide, tanulni, és megerősödni, hogy tovább tudjunk menni, és ebben majd másoknak is tudjunk segíteni.

S mi a célja mindennek? A tapasztalás! Mert az élet egy utazás, egy kaland, ha így fogod fel! A Föld csodálatos bolygó, tele élettel, erővel, és szívesen segít neked, ha tiszteled, és te is segíted. Azt kell csupán megértenünk, hogyan közelítsük Őt meg.

FöldHa kinézel az ablakon, látod az eget és a földet, köztük pedig magadat, az Embert. Pont ez a Te helyed! Feladatod, hogy magadban összekösd őket! Lehorgonyozd ide mindazt a szépséget, erőt, fényt, és energiát, amit a szíved kibocsát. Ehhez magaddal kell foglalkozz, hogy belső kapuid megnyitva, elérj magadban oda, ahol egy drágakő ragyog. Ha onnan éled az életed, azzal segíted legjobban a Földet!

Olvashatsz ezen az oldalon a Földről, s arról a sok lényről, akit magába fogad. Te is köztük vagy, s nem tudod kikerülni a változásokat! Hogy mit tehetsz, hogy készítsd fel magad, hogy találj kiutat, arról is szól ez az oldal. 

Honlapomon pedig feliratkozhatsz Hírlevelemre, amikben a tanítások mellett azt is megleled, hol, mikor, milyen programokkal, terápiákkal segítek neked. Ám magadhoz Te nyitod ki az ajtót! Áldott legyen az utad, Föld lakó kalandor! 

http://valtozofold.hu/hirlevel