Változó Föld
Blog

Lelki-Erő edzőterem,
Hogy bírd a változásokat!

 

2020.05.27

  Több csoportra oszlunk


Sokszor pár pillanaton múlik az élet, egy gyors reakció készségen. Az marad életben, aki hamarabb lát át egy helyzetet. Jó döntések csak akkor születnek, ha képben vagyunk, mi történik velünk, és körülöttünk. Egy rendkívül különleges helyzet kezd kibontakozni a világban, ami megosztja az embereket. 

Vannak, akik a járványban hisznek, és megszólják azokat, akiket maszk nélkül látnak. Vannak olyanok, akiknek kezd gyanús lenni az egész, mert sem ők, sem ismerőseik nem ismernek senkit, aki beteg lett volna. Akármerre mennek, látják, hogy járványnak semmi nyoma, viszont omlik össze a gazdaság. Rajtuk kezd úrrá lenni egy rossz érzés, hogy valami hatalmas átverés ez az egész. S végül vannak olyanok, akik tájékozódnak alternatív vonalakon is, mert rájöttek arra, hogy a médiának világszerte nincs egy igaz szava. Ők az ébredők csoportja, akiket már nem lehet megvezetni. 

CsoportSemmi gond nincs az emberek megosztottságával, ez természetes folyamat. Aki még nem hallott más alternatíváról, és hiszi, hogy a tv az igaz csatorna, annak megrázkódtatást jelent, ha valaki az ellenkezőjéről beszél. Az igazság sokszor nehéz, kényelmesebb nem szembenézni vele. Ilyenkor a tagadás mellett az ellenállás születik meg az emberben. Az Út elején mindenki így van vele! Sokszor hosszú időnek kell eltelnie, míg az események hatására, vagy valami ébresztő impulzusra kinyílik az ember szeme. Akkor lepi el először a gyanú, hogy valami nem stimmel itt. És akkor kezd el keresni. Mindannyian így indulunk el… 

Ekkor jön a második stádium, amikor már nyitott szemmel járkál, gyanújától áthatva mindent megvizsgál. Kezdi megkérdőjelezni a média szavait, és egyre erősebb a rossz érzése, mert a dolgok a fejében nem állnak össze. Egyre többször botlik bele nyilvánvaló hazugságokba, és kezd csodálkozni, eddig hogy nem vette észre. Még intenzívebben kutat, és már keresi mások társaságát, akik szintén hasonló stádiumban vannak. Elkezd tanulni, önismerettel, ezotériával foglalkozni. 

A fejlődés következő lépcsőjénél az ember már rájön arra, hogy hazudik a média. Akkor már semmit nem hisz el neki. Alternatív vonalakon tájékozódik, és vannak sokan körülötte, akikkel felfedezéseit megbeszélheti. Közösséget épít, csoportokba jár, rendszeresen meditál, fejleszti magát. Lassacskán kezdi valódi lényét megtalálni, és erejébe beleállni. Akkor már nem lehet becsapni. Maga irányítja életét, tudja, hogy mi jó neki. Intenzíven ébredezik! 

Lehetne a sort még folytatni, vannak további stádiumok is, de jelenleg erre a háromra kezd a népesség szétoszlani. A járvány hívőket megismerni a maszkról, és az örökös kézmosásról. A gyanakvót az összeráncolt homlokáról, bizonytalanságáról, az ébredőt pedig elfojtott aggodalmáról, amit épp leküzdeni tanul. Ő már jogosan aggódik, mert kezdi átlátni a valóságot, bekapta a piros kapszulát (Mátrix), és rájön arra, hogy itt bizony helyzet van! Nagyobb, mint gondolta volna. És töpreng rajta, vajon milyen kiút van. 

Vannak alternatív vonalak, amik a valóságról tájékoztatnak. Onnan ismered meg őket, hogy amiket megosztanak, azt nagyon hamar törlik rejtélyes idegenek. Működik a sötét vonalú cenzúra. Ám ők felrakják újra írásaikat, videóikat, és amíg újból le nem törlik, addig van esélyed gyorsan megnézni. Biztatnálak arra, hogy kezdj el szélesebb körben tájékozódni! Fognak meglepetések érni. 

Ha pedig már nyiladozik a szemed, és a kiutakat keresed, lépj be olyan körökbe, akik szintén ezzel foglalkoznak. Vannak lehetőségek! Ám a változtatás útja csakis benned van! Amit magadban át tudsz transzformálni, az jelenik meg világodban. 

Ha alternatív utakat keresel a fejlődésre, ismeretszerzésre, szeretettel ajánlom Hírleveleimet is neked! A bolygón zajló változások látható és láthatatlan okaival foglalkozom. Itt tudsz rá feliratkozni.

 

2020.05.22

  Beton repedés


BetonA beton kemény. Mégis van, ami meg tudja repeszteni: a víz, jégként. Hiába kemény a beton, ezt nem bírja, repedés lesz rajta. Most képzeld el magad, mint egy betonszerű lényt. Annyi kövület van már rajtad, amik életeid során rád rakódtak, hogy nem is látszik mögötte az, aki valójában vagy. Betemet, mint egy szarkofág. Mik ezek a kövületek? 

A sérelmek, fájdalmak, félelem, bűntudat, amik páncélt húztak a szívedre, életeken át. Amikor valami bánt, automatikusan véded magad. Bezárkózol, hogy ne találjanak meg a fájdalmak. És ezek a rétegek egyre vastagabbak lesznek! Aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy már nem is emlékszel arra, aki vagy. Már betemetted magad, nem látod a saját fényed. Pedig Ő ott kiabál bent, hogy vedd már észre, de nem hallod a szavát. Vakon kóborolsz tovább. 

Most azonban történik valami a világban, ami kiforgat mindenkit magából! Történelmi korok szűnnek meg, és az új még nem jelent meg. Ez okozza a bizonytalanságot. Az ember csak attól fél, amit nem ismer! Az energiák, amik most áramlanak le a Földre, olyan erősek már, hogy nem bírjuk ugyanúgy tovább. Megmozgatnak minket. Ha felismered ezeket az erőket, és hagyod, hogy hassanak rád, sőt, megnyitod magad nekik, mert rendszeresen meditálsz, nem eshet komolyabb bajod. De még így is repedezni fog a páncélod, az pedig néha fáj. Mégis, jobb, ha hagyod. 

Olyan ez, mint amikor a szabadban ér utol a vihar, és nincs hová bújnod. Ha lapulva, magadat védve próbálod átvészelni, akkor is vizes leszel, így jobb, ha azt választod, hogy kiállsz vele szemben, arcodat felé fordítod, és azt mondod: - Gyere vihar, nem félek tőled! – és hagyod, hogy eláztasson. Na, pont ez zajlik most! 

A vihar itt van, megjelent az energiák örvénylésében, amik felborítanak minket. Nem is egy életterületen! Borul most minden, ami eddig sem működött, de bele voltunk kövülve. Mert ez az erős energia olyan, mint a víz. Lassan, de biztosan addig áztat minket, míg páncélunk meg nem reped. És akkor nekiáll lefeszegetni rólad, ha engeded. Biztatnálak rá, hogy engedd! Úgyis le kell most vedlened. Hagyd, hogy az élet viharai elragadjanak tőled sok mindent, amire valójában – ha jól magadba nézel – nincs is szükséged. A Nagy Elengedés ideje jött most el! 

Semmi baj nincs a világ jelenlegi történéseivel! Bármi is a kép, amit látsz, és a valóság, ami mélyen mögötte van, ez mind rendben van. Ha nem lennének ilyen felforgatóak az energiák, ha nem toltak volna ki minket durván a komfortzónánkból, a páncélunk sosem repedne meg! És hidd el, most csakis arra van szükséged. A te érdekedben történik mindez. 

Javaslatom így az lenne, engedd, hogy felboruljon az életed! Ne állj ellen! Könnyíts a terheiden, engedj el mindent. Ha elúszott a munkád, menjen. Ha nincs pénzed, adj el mindent, ami már nem szolgál téged. Szó szerint kell most érteni az elengedést. Ha a párkapcsolatod sínylette meg az elmúlt időket, akkor lehet, hogy nem vele folytatod. Ha barátaid tűntek el, rájuk sincs szükséged. Ne sajnálj senkit, és semmit! Egyszerűsítsd le az életed, amennyire csak lehet! Döbbenettel fogod látni, mennyivel könnyebb lesz utána neked. 

Ha pedig a sors most mostohán bánik veled, és néha már ételre sincs elég pénzed, rá fogsz jönni, hogy sokkal kevesebb, és egyszerűbb élelemre van valójában szükséged. Óriási lecsupaszítás zajlik most világszerte, átértékelésre késztetnek minket vele, és soraink teljes újra rendezésére. Cél, a lényegesen egyszerűbb élet! Ez legyen most a jelszavad: EGYSZERŰSÉG! Addig engedtetnek el velünk most mindent, amíg be nem állunk ebbe az új rendbe. Most fogjuk csak fel, mi is kell igazán az élethez, és mi nem. Ha pedig a végén majd körülnézel, és maroknyi holmi lesz csak körülötted, akkor pont annyira lesz a továbbiakhoz szükséged! 

Kívánok most neked hatalmas selejtezést, és elengedést! Amíg ezt nem tesszük meg, nem tud beköszönteni az új élet. Akkor is tedd meg, kérlek, ha nem vagy rákényszerítve. Hajts fejet az energiák előtt önként! Magadat szolgálod és emeled vele, később még hálás leszel érte! Tudom, durván hangozhat, de odáig kellene most eljutnunk, hogy ha holnap költöznöd kell, két nap alatt be tudd csomagolni az életedet, és férj el maximum négy bőröndben. Lehetetlen? Akkor még selejtezned kell!

 

2020.04.30

  Más világ jön.


Beköszöntött életünkbe az új világ! Olyan erős változások vannak Földünkön, hogy fel kell kötni a gatyát. És most nem a járványról, a közelgő világválságról beszélek. Sokkal több van ennél a levegőben! Ezek mind csak következmények. Az okok lényegesen mélyebben vannak, a belső világokban. A fizikai sík a jéghegy csúcsa, minket most érnek el az első hullámok csak.

2012-ben már vártuk a meghirdetett világvégét, ám a Földön annyi történt, hogy megindult az asztrál világ lényegesen nagyobb hullámzása. Az asztrális sík a fölöttünk lévő dimenzió, és a „Felemelkedési folyamat”, amiről hallhatsz jó ideje már, nem más, mint a fizikai és az asztrál összeolvadása. Ez számunkra elképzelhetetlen! Világunkba kezd benyomulni egy sokkal magasabb energetikával rendelkező dimenzió, annak minden nehézségével és áldásával. Ez olyan nagy nyomást gyakorol ránk, hogy mindenki kénytelen tőle változni. Senki nem tudja megúszni!

HullámÚgy képzeld el, mintha eddig a szárazföldön éltél volna, és most jön feléd egy óriási hullám. Nem vagy hatással rá, mindenképpen el fogja mosni világodat. Túlélésed egyetlen záloga, ha átváltasz a vízi életre. A víz az érzelmek szimbóluma. A túl sok Víz energia azt fogja eredményezni, hogy eddig elfojtott érzelmeid kezdenek feléledni. Minden nagyon kihegyeződik! Ha dühös vagy, sokkal nagyobb dühöt fogsz érezni. Ha örülsz, az örömöd lesz óriási. Az érzelmek hullámai kezdik világunkat elárasztani! Fel vagy rá készülve?

A felerősödő érzelmek nyomást jelentenek, aminek elviseléséhez nagy lelkierő szükséges. Szilárddá kell válnunk, mint szikla a tengerben. Stabilitásunk legfőbb zálogát Egyensúlyunk adja, tehát az lesz a jövő iránya számunkra. Ezt most kell elkezdeni megalapozni! És itt jön be a járvány-helyzet a képbe. Beszorítottak minket otthonainkba, a külvilágról leválasztva, hogy lehetőségünk legyen végre átgondolni a legfőbb kérdéseket: Ki vagyok én? Honnan jöttem, és miért? Mi az életfeladatom? Mi céllal születtem le ebben az életemben? Hogyan kellene most átalakulnom, a jelenlegi helyzetet kihasználnom? Miről szól ez most nekem? Merre terel az élet, mire hívja fel a figyelmemet?

Borítékolható, hogy ha elmeditálsz ezeken, meglepő eredményre jutsz majd a szívedben. Teljesen másra, mint amit eddig gondoltál a fejedben. Az az elme világa, ami bezár egy szűk kalitkába. Ám ha valóban meditálsz a kérdéseken, elcsendesedve, befelé figyelve a szívedre, onnan igaz válaszok születnek meg. Onnan a lelked súg majd neked. Tehát a járvány helyzet ragyogó alkalmat teremt most a Csendre! Ez a valódi üzenete!

Jelen állapotot akkor használod ki jól, ha kikapcsolsz minden hírforrást. Se tv, se net. Csak te és a szíved! Fókuszálj befelé egy mély csendben, és hagyd, hogy új irányod megszülessen. A lelked alig várja, hogy vezessen! Átállásban, felkészülésben vagyunk mindannyian egy új életre. Most vajúdunk, hogy megszülessen bennünk az Új Ember. Bánj emiatt gyöngéden magaddal, ne sürgesd a folyamatot. Fess, rajzolj, énekelj, táncolj, írj, menj ki a természetbe. Ezek mind segítenek kikapcsolni benned a gondolatot. A kreativitás a lélek álma, abban tudja kifejezni magát legjobban.

Ha most sikerül elengedned megfelelési kényszeredet, a cselekvésre való ihletedet, és leállsz egy kis időre, hidd el, belső erődet rögtön visszanyered! Erre az erőre lesz szükséged Egyensúlyod építéséhez. És itt ért a folyamat körbe.

Csend -> Erő megszületése -> Egyensúly építése -> Stabilitás elnyerése -> Érzelmi viharok bírása -> Asztrál világban való létezésre átállás -> Felemelkedés.

Első lépés tehát most a csend, meditálás, kreatív alkotás, séta, természet. Semmi elvárás! Elengedés, befelé figyelés. Külvilág kizárása. A fennálló helyzet minket segít, lásd meg a lényegét! Csodás emelkedést!

 

2020.03.31

  Felhívás közös meditációra: „Felkelő Nap”


Kéréssel fordulok most Hozzád! Ahhoz, hogy a Földnek, és saját magunknak érdemben tudjunk segíteni, fontos összefogni. Eredményeket csak együtt tudunk elérni! Közös meditációra való felhívást hirdetek, mert tudom, és hiszem, hogy az segít most nekünk átfordulni. Óriási változások küszöbén állunk, és az út az új világhoz a szívünkön át vezet. Ha szívünket sikerül megnyitnunk, és mélyén a bennünk élő Isteni Fényhez eljutnunk, az megment majd minket. Ez a Fény tudja életünket átragyogni, és magasabb síkokra emelni. 

Felkelő napTörvényszerűség, hogy amit vizualizálsz, azzá válsz. Így tud az ember teremteni! Ha ebben a vizualizációs gyakorlatban elképzeljük, hogy szívünkben a Nap (= Isten Fénye) felkel, akkor ez segít neki megvalósulni. S minél tágabbra tudjuk majd nyitni szívünket, belőlünk annál több Fény sugárzik ki. Átfényesíti először környezetünket, majd apránként az egész Földet. Ha Fényt sugárzunk így a világba, az segít neki a legtöbbet! Együtt, egyszerre csinálva, meditációnk eredménye összeadódik, és sokakhoz el tud jutni. Arra figyelj csak, hogy a vizualizáció előtt és után jó pár percig tartsd a csendet, hogy az energia ki tudjon szabadulni. 

Lényeg, hogy rendszeresen kell meditálni, ugyanarra fókuszálni mindenkinek, és ugyanabban az időben végezni. Ekkor összekapcsolódunk a térben, meditációnk ereje összeadódik, és besugárzódik a Föld energia mezejébe. Az egyéné nem jut ilyen messzire, az lekoncentrálódik szűk környezetére. 20 perc a javasolt idő, hogy az energia hatás fel tudjon fokozódni, és messzire jusson. Reggel 7-kor és este 22 órakor meditáljunk minden nap! Legalább az egyikbe biztosan be tudsz csatlakozni. 

A Földön csak ember képes magas rezgésű energiát kibocsátani, amikor meditál. Ezt a fókuszunkkal tudjuk koncentrálni, és irányítani. Ez az, amivel szemben tehetetlen a sötét oldal, emiatt valójában ez az egyetlen eszközünk. Mindig a jóra, a pozitívra kell figyelnünk! Ha ráállunk a rendszeres közös meditációra, akkor abban hatalmas erő van! Te részesülsz először belőle, hisz átfolyik rajtad, és emeli a rezgésed. Vagyis beleálltál önmagad megmentésébe, és azonnal másoknak is segítesz vele. Ez a fényhullám, amit ezzel el lehet indítani, nagyon sokakhoz fog tudni eljutni. Megérinti, és ébreszti őket. 

Fontos még az egó elengedése! Vizualizáció közben az adott témán kívül semmi mást ne képzelj el, ne kérj, ne láss, csak a szívedre és a fényre fókuszálj! Ezt a fényt ilyenkor a szívedben elért Isten sugározza ki, és hidd el, ő jobban tudja, mit kell a fénnyel gyógyítani. Pontosan ott fog hatni, ahol a Földnek és lényeinek szüksége van rá. 

Meditációnk egy szolgálat, mert a fény csak emberen keresztül tud a Földre lecsatornázódni. Nekünk kell a szívünket hozzá megnyitni, mert az bennünk a kapcsolódási pont. Ezért nagyon fontos, hogy semmilyen meditáció során ne képzeld el azt soha, hogy a fény kívülről érkezik, egy külső forrásból! Az az erődet elveszi! Téged az emel, hogy magadban Istent megtaláld, ha a szívedet nyitod ki, és a fényt belőled ő sugározza ki. Ez tud téged új életedbe átvezetni! 

„Ezért most arra kérlek, hogy minden nap, reggel 7-kor és este 22 órakor (helyi időd szerint) csendesedj el, és kapcsold ki az elmédet. Figyeld egy darabig a légzésed, az segít lenyugodnod, és magadat a világból kivonnod. Ha már csend van benned, akkor vidd le a tudatosságod a szívedbe. Egyszerűen oda fókuszálj. Kezdd el látni, ahogy a Nap felkel benned. Lassan emelkedik szívedben felfelé, és áraszt magából egyre több fényt. Nagyon lassan csináld! Ha teljesen felkelt a Nap, tágítsd a horizontodat. Lásd, ahogy a szívedben ragyogva, annak középpontjában állva, egyre több fény ömlik ki belőle. Ez átitat téged teljesen. Lassan növeld a Nap sugárzási körét! Ha te már fényben úszol, akkor terjeszd tovább a környezetedre. Családra, otthonodra, városodra, majd országodra. Itt pihenj kicsit meg. Tartsd egy darabig a képet, ahogy a szívedből sugárzó Nap fénye átitatja hazádat. Majd utána terjeszd tovább a kontinensre, és végül a Földre. Semmi mást ne képzelj bele! Csak a fényt lásd, aranyszínű fényt, ahogy a te szívedből kiindulva az egész Földet beburkolja. Ezt a képet tartsd ki, majd dobd el az egészet, és maradj még pár percig csendben. Az egész folyamat tartson kb. 20 percig.” 

Hálás köszönet mindenkinek a közös Fény-munkáért!
Áldás legyen rajtunk!

 

2020.03.20

  Erőt, egészséget! 1. rész


Az immunitásról szeretnék írni cikk sorozatot, mivel fontossá vált most ez a téma. A test immunitását a lélek szabályozza. Minden, amit kívül megélsz, belülről indul ki. Sokan foglalkoznak immunerősítéssel közületek is, és valóban fontos erre figyelni. Amiről viszont nem sok szó esik, az az, hogy hiába minden szer, vitamin, zöldség és gyümölcs, amit szervezetedbe beviszel, ha az nem szívódik fel. Ez esetben kidobtad a rájuk költött pénzed az ablakon. Ha belül nem nyílsz meg önmagad erősítésére, a tested leköveti ezt, és a sok csodaszert nem fogadja be. Csak úgy tud működni a szervezet, ahogy benne a lélek. Erre figyelj! 

Egyensúly„Amint fent, úgy lent, amint bent, úgy kint.” – ez a Törvény. Ha lelkierődben stabil vagy, a tested is egészséges lesz. Ha visszafojtod magad, zárolod tudatalatt bármely életterületed, nem vagy egyensúlyban, akkor az kihat a testedre, és az is visszafojtottan fog működni. Ha kinyílsz és szárnyalsz az életben, az egészségeddel semmi hiba nem lesz. Muszáj erre a figyelmet most felhívni, mert zsákszámra vásárolja mindenki a vitaminokat, csodaszereket, és a biztonsági tartalék élelmet. Ám ha eközben félelemben él, hat rá a mesterségesen generált pánik helyzet, hiába fogyasztja mindezt, eredménye nem lesz. A tudatalatti betegíti meg a testet. 

Hogy valóban egészséges legyél, ahhoz le kell tudnod győzni a félelmet! Kivonni magad a média rendkívül káros, betegítő hatása alól, és magadnak nyugalmat rendelni. A tudatodat kizárólag pozitív dolgokra fordítani, énekelni, táncolni, vidám könyveket olvasni, vagy vígjátékokat nézni. Játszani, nevetni, festeni, rajzolni. Ezekkel emeled a rezgésedet, míg ha nonstop a híreket figyeled, és pörgeted a facebookot, ami tele van romboló bejegyzésekkel, akkor csökken az energia szinted, és egyensúlyodat veszíted. 

Isten kegyes hozzánk, lehetőséget kaptunk most tőle a magunkba fordulásra. Itt az ideje a számadásnak! Nézd át az életedet, és döntsd el, mi a fontos neked. Hogy akarsz majd élni innentől kezdve, mert most új életet kezdhetsz. Nyílik egy kapu benned, amint át sorsodat a kezedbe veheted. De ehhez tenned kell! Leszakítani magad a médiáról, csend kúrát tartani, befelé figyelni, meditálni. Átértékelni, mérlegelni, döntéseket hozni, belülről megérezve új irányaid. Ha sikerül kapcsolatot kialakítanod benső lényeddel, és hagyod, hogy az vezessen, akkor most átfordíthatod a sorsod! 

Milyen eszközök állnak rendelkezésedre? Zene, tánc, ének, festés, színezés, jóga, mozgás (ha otthon vagy, akkor saját testsúlyos edzés), mese olvasás, vidám, pozitív könyv és film. Legfontosabb pedig a meditáció! 

Csendesedj el rendszeresen, halkítsd le elmédet, fókuszodat helyezd a szívedre. A megtalált belső csendben pedig vizualizáld a legpozitívabb jövőképet, amit csak el tudsz képzelni. Vagyis erős és egészséges vagy, kinyíltál és szárnyalsz hivatásodban, amiért elegendő jövedelmet kapsz. Kiegyensúlyozott az életed, boldog vagy. Ha magadat már pozitívan látod, kezdd el a kört tágítani. Lásd, hogy a párod, a családod is ilyenné válik, majd az egész környezeted, és a Föld teljes lakossága. Végül képzeletben borítsd be arany fénnyel bolygónkat, és minden lényét. Ezt a képet tartsd ki pár percig, majd engedd el, és maradj még egy ideig csendben, a szívedre figyelve. 

Ha most meg tudsz maradni a belső csendben, pozitív figyelemben, akkor nyílik meg a tested is az immunerősítő szerek befogadására, mivel látja, hogy belül már az zajlik, erősíted magad lelkileg. 

Következő cikkeimben belemélyülünk a lelki és testi immunerősítés egyéb titkaiba. Ha szeretnéd követni írásaimat, és tudósításaimat a bolygó aktuális helyzetéről, hírlevelemre itt tudsz feliratkozni:
http://valtozofold.hu/hirlevel

Alternatív lélekgyógyászként működtem sok éven át, ám a tanácsadás mellett, amiben most is örömmel segítek (erről itt olvashatsz: http://valtozofold.hu/egyeni-terapiak), a tanítás vált fő profilommá. Válság helyzetekre specializálódtam, mivel fő mondanivalóm a Változás és Egyensúly tanítása, és minden változás egyben egy válság. A nagy változásokat krízisként élhetjük meg. Írásaimmal a felkészülésben, megélésben segíthetek. Nagyon köszönöm figyelmedet!

 

2020.02.05

  Alma


„Leesett a fáról, és nagyot koppant. Nem gurult messzire. Nem tehette, valami a fához kötötte. Ezen meghökkent! Küzdött, erőlködött, de nem ment. Csak picikét távolodhatott el tőle, hiába vágyott messzebbre. Pedig a távolságról álmodott! Szabadságról, szárnyalásról, kitárt karokról. És e helyett? Ott csücsült a fa mellett, és búsan merengett. 

Ő egy alma. Jófajta, dundi, fényes, nap érlelte, ízletes. Sokat dolgozott magán, míg ilyen lett! Már-már megelégedett. Készült a Nagy Ugrásra, a távozásra, hogy magát a fáról leszakítsa, és útra keljen. A Szélre várt, hogy őt elindítsa. Tudta, tanulta, a változásokat mindig a Szél hozza! És megjött! Hatalmas vihar kerekedett, a fán a sok alma csak úgy repkedett. Himbálózott ő is nagyokat, aztán egy reccsenés, egy jajj, és a földre esett. 

Reggel lett, mire magához tért, és körülnézett. Gondolta, már messze lehet, a Szél elvitte szépséges tájakra, és valami jó helyen ledobta. Pislantott jobbra-balra, aztán a hideg futott át rajta. Ott ült a fa mellett! Nézte, és nem értette. Ez hogy lehet? Miért nem jutott messzebbre? Annyira igyekezett! Akkora lendületet vett! Olyan szépen ráfeküdt a Szél hátára, és bízott benne, hogy az imáit meghallgatja. De nem!
– Miért? –jajdult fel, és felsandított a fára. – Miért nem engedsz el? – könyörgött magában. 

Nézte szépen, és imádkozott. Aztán nézte egyre növő dühvel, és káromkodott. Aztán sírt, jajveszékelt. Mintha egy mágnes lenne közte és a fa között. Eddig távolodhatott! – Azért sem! Nem! Soha! – mormogta könnyezve. – Nem adom fel, ha addig élek is! Ha ezer évig ülök még alattad, akkor is megnövesztem a szárnyaim! Muszáj mennem, sok mindent felfedeznem, adj erőt hozzá, ó Istenem! 

Telt múlt az idő, az alma ült rendületlen a fa alatt, és gyalázta magában a magasságosat. Már nem hitt Istenben. Rég volt az… Hite semmi, reménye elveszett. Fonnyadni kezdett. Kukacok költöztek bele, és vele táplálkoztak. Elengedte magát, át az enyészetnek. – Hát ennyi volt egy alma sorsa? Neki csak ennyi rendeltetett? Szemeit lassan becsukta, és lelke távolodni kezdett. Nem repült messzire. A Fényben a nagy fa állt előtte. Karjait tárta szét éppen, és mosolyogva nézte. – Vártalak! 

S az alma, mintha csak álmában lenne, beleszállt a fa ölébe. Puhán elnyújtózott benne, ringatást érzett, és könny gyűlt a szemében. – Milyen jó itt végre!” 

AlmafaKedves Alma Testvérem! Egy fán lógunk mindannyian, s gyűjtjük az erőt éppen a Szél érkeztére. Ideje lassan a repülésnek! Hizlald fel magad, legyél szép kerek, és fényes, hogy ha a vihar majd elejt téged, messzire gurulhass. Az lesz a helyed, távolabb nagyon nem juthatsz. A fa – míg élsz – fogva tart. Aurájában benne maradsz. Ez a család energetika! 

Sodorjon bárhová az élet, nem számít a kilométer. Légy bárhol is a Földön, a fa elér téged. Mélyek a gyökerei nagyon, mindent átszőnek. Van köztetek hatalmas múlt, megannyi előző élet. S ezen a bolygón a Karma az úr! Fogadd hát el saját választásod, te döntöttél úgy, hogy ez lesz a családod! Megtervezted alaposan sorsodat, nem most, még pici mag korodban. S mire eljutottál az alma állapotba, már csak eljátszod a szerepet, mit magadra osztott a kezed. 

Hidd el, pont rájuk van szükséged! Van egy mondás, amit nagyon szeretek. „Ha azt hiszed, hogy már szinte meg vagy világosodva, egy kicsit az édesanyádhoz menj vissza! Aztán majd meglátod…” :-)  Küzdhetsz, de hiába. Nagyon erős a család energetika! Széttéphetetlen szálak kötnek össze benneteket, és a fa messzire sohasem enged! 

Amivel javíthatod a helyzeted, az a béke. Ha magadban eljutsz oda, hogy elfogadod őket. Ha nem menekülsz, nem állsz ellen, nincs benned gyűlölet, sem félelem. Ha megadod magad az érzésnek, hogy ez a fa szült téged! Benne van sorsod és minden reményed. Egy úton haladtok. Ám az utat magad választhatod! Minél fényesebb alma lesz belőled, annál jobban nő az esélyed, hogy irányod megleled. Csak ne feledd! Ők jönnek majd mind veled! Ha erődet felleled, és megéled, lesz kitartásod az Úthoz. Sokakat kell cipelned. Ők a gyökerek. 

S minél erősebb vagy, annál több gyökérből szabadítod ki magad. Az úton lassan haladsz. Ők fékeznek. De ha kitartasz, eljön majd egyszer a nap, amikor neked más virrad. Amikor lelked a gyökerekből kiszakad, és végre száll messzire. Akkor majd haza juthatsz! Erre készítsd mindig magad! 

Ha sorsod gyökérzetében bolyongsz, és nem látsz épp kiutat, tartok egyéni konzultációkat. Telefonon, Skype-on, Keszthely környékén élőben. Örömmel segítek! A család energia rendszerébe már jól beleástam magam. :-) 

Készülj a Szélre!

 

2020.01.09

  Most hétvége!


Elmúlt egy világkorszak, és új kezdődik hamarosan. Hasonló energiák vannak most a térben, mint annak idején 2012. decemberében. Akkor is izgatottan vártuk, mi lesz. Hát lett is! Olyan hatalmas kapu nyílt meg akkor Földünk térségében, amilyen még nem volt soha. Akkor aktiválódott be rengeteg változás, ami azóta is mozgásban tart minket. A kapun át ömlik le a Fény, és megállás nélkül stimulál. Mostanra már átmentünk egy masszív előkészítő folyamaton, és eljött az ideje az újabb szint ugrásnak.

Amikor szintet ugrik az életben egy ember, az két dologgal jár általában. Totális elengedés és lezárás az első lépés. Ez a belépő hozzá. Ha ezen átmentél, jöhet a rezgés emelés, az energiád feltornázása az elérni vágyott szintre. Ennek eszköze a meditáció, a jóga, a szellemi gyakorlatok, a légzés, stb. Amikor rezgésed elérte a kellő mértéket, jön egy beavatás, ami megnyit téged új korszakodra. Kinyitja a kaput benned, és világodban, majd lágyan át is tol rajta. Akkor is, ha nem mennél!

Furcsa, de ez az a pillanat, amikor az ember befeszül, és tiltakozni kezd. Fél átmenni a megnyíló korszak kapuján, és kötni kezdi magát újra a múlthoz. Ezért jön a tolás, hogy ne hisztizz annyit már.   A te érdekedben történik az egész! Ám ha az időd eljött a szint ugrásra, és te még mindig nem adod oda magad az Isteni Tervnek, komolyabb beavatkozásra is számíthatsz. Akkor már nem áttolnak az égi erők a szülőcsatornán, hanem méretesen popón lódítanak. Na, ez vár ránk most hétvégén! 

SzületésADD ODA MAGAD!!! Mondj Igent a tervre, ami a te lelkedben fogant Földre érkezésed pillanatában. Hallgass a szívedre, és ne habozz tovább! Az erők úgyis itt vannak, és ha nem szülöd meg most magadból az ÚJ Embert, akkor kirobbantanak. Az pedig fájhat. Fáj, mint egy visszatartott szülési folyamat. Lásd be végre, nem kúszhatsz hátrafelé a szülőcsatornában! És vedd észre, odakint a Fény vár rád!

Egyszóval kössük fel most a gatyát, menjünk ki a természetbe egy csendes elmélyülésre, és hangolódjunk rá a saját lelkünkre. Arra figyeljünk, mi az, amit eddig nem éltünk, pedig nagyon vágytunk rá. Amitől lúdbőrös leszel, és belül érzed, ez az út vár rád. Akkor is, ha halvány fogalmad sincs róla, hogy érheted el. A Hogyan-nal most nem foglalkozunk. Most a cél meghatározása a fontos, hogy végre kiszakadjon belőled, és lásd az új irányod. Az lesz a te új szinted!

Ne rohangálj most sehová hétvégén, tedd le magad egy csendes helyen, és figyelj befelé! Add át magad a folyamatnak, és hallgasd a belső szavad. A szíveden legyen végig a fókuszod, az az új utad! És írd a felismeréseidet, mert a lelked már alig várja, hogy kapcsolatba lépjen veled. Üzenni fog neked. Írj mindent folyamatosan, ami csak bevillan, majd később értelmezed. Vezess füzetet.

 

2019.10.11

  Lazulás


Valami lezárult, elmúlt. Egy időszak véget ért, és most nincs semmi helyette. Légüres térben létezik ma az ember. Hatalmas korszakok zárulnak éppen a térben és bennünk, ezt kell most kihevernünk. Addig nem tudunk belépni az újba, míg ki nem pihentük. A töltekezés most a legfontosabb mindenkinek, hogy erőnket újra visszanyerjük.

Fontos, hogy megértsük ennek jelentőségét, és komolyan vegyük. Rohanásra vagyunk berendezkedve, és alkotásra, valami létrehozására, de most nem erre kell mennünk. Olyan sok terhet cipeltünk, annyi minden van mögöttünk, hogy nagyon fontos most azt valóban kipihennünk. Biztatok mindenkit szeretettel arra, hogy sétáljon sokat a természetben, mozogjon, kiránduljon, olvasson, lazítson. Nem kell most rohanni, nyüzsögni, feladat hegyeket elvégezni. MUSZÁJ PIHENNI!

Az új akkor tud elkezdődni életünkben, ha feltöltődtünk, önmagunkat újra megleltük, és megerősödtünk. Engedd el magad, és ne erőltesd a dolgokat! Bízz benne, hogy minden az Isteni Terv szerint történik, és aminek jönnie kell, az a kellő időben megérkezik! Tarts ki, ha nehezen mennek dolgaid, biztosan át fog fordulni! Nyugalom, és pihi… :-) Ezzel tudsz most önmagadért a legtöbbet tenni!

Pihi

 

2019.08.29

  A Víz a megoldás!


Olvastam egy cikket a neten, amiben az írója az erdőtüzekről való tájékoztatás után sóhajtva állapítja meg: „Mit tehetünk? Semmit!”
Ilyenkor sajna még ma is felhörrenek, mert semmit sem tartok veszélyesebbnek, mint a passzivitásra való hajlást, és az erre biztatást. Amikor azt sugallja valaki, hogy nem tehetsz semmit – bármilyen súlyos és kilátástalan helyzetben – akkor az életerődet veszi el vele! A cselekvési képességedet, amivel mindent megmenthetsz!

EsőNincs olyan helyzet a Földön, amire ne lenne megoldás. Akár az ember, akár a természet teremtette, mindig mindenből van kiút, csak meg kell keresni, és indulni kell rajta! Ha valaki elveszi a hitedet ebben, az az életedet veszi el! Ne hagyd, hogy megingassanak!
Bolygónk jövője forog kockán, s most a segítségünket kéri Föld Anya. Ha tűz ég rajta, akkor Vízre van szüksége! Nagyon is sokat tehetünk érte!

Van egy egyszerű vizualizációs gyakorlat, amikor magadban azt képzeled el, hogy eső esik az égő erdő felett, és kioltja a tüzeket. Nem csak az Amazonas vidékén, hanem az egész Földön! Sokkal nagyobb az égő terület, mint hisszük. Reggel és este maradj az ágyban még egy kicsit, és lelki szemeiddel lásd magad előtt, ahogy eső zúdul le minden lángoló erdőre bolygó szerte. Lásd, ahogy kialszik a tűz az összes helyen, és a víz enyhet ad minden élőnek. Majd építsd tovább ezt a képet, és vizualizáld, ahogy az erdők újra kinőnek, dúsak és szépek, és otthont adnak sok állatnak, növénynek. Ezt a képet tartsd magadban pár percig, végül áldd meg magadban Föld Anyát, lásd, ahogy az egész bolygó arany fénybe burkolózik, ragyogó fény hatja át! Ez legyen a záró képed, majd dobd el az egészet, és pihenj meg. Erdő

Ez az elme teremtő képessége. Ha sokan csináljuk egyszerre, meg tud valósulni. Nagyon köszönöm a segítséged!
Fontos, hogy figyelmünket a tűzről a Vízre tegyük, mert arra van most szükségünk! Hagyjuk abba a tüzes képek megosztását, mert csak erősíti azt az energiát! Az esőt és a vizet kell most a neten elterjeszteni, hogy az erős figyelemtől, ráfordított energiától manifesztálódni tudjon mihamarabb a megfelelő helyeken De csak oda képzeld el a vizet, ahol valóban égető szükség van most rá!

 

2019.05.13

  Vigyázz!


Ha egyszer elindultál, vigyázz, meg ne állj! Az Út olyan, hogy alád teszi magát, és invitál: Gyere, és járj! Te pedig rálépsz, és követed vonalát. Amit valaha elterveztél, az mind ott lesz benne, találkozol majd velük menet közben. Csak lehet, hogy kicsit más formában, mint azt anno kigondoltad. A Teremtőnek van humorérzéke! :-)

ÚtAmi valaha is megfogant benned, mint gondolat, vágy, kívánság, az abban a pillanatban elindult a testet öltés útján. Lehet, hogy csak később érik be, de ne hidd, hogy elfeledkeztek rólad ott fent. Ami baj lehet, hogy állandóan összekuszálod a szálakat! Ma ezt szeretnéd, ám holnap rájössz, hogy mégis inkább arra mennél. Ma ilyen munkát és párt akarsz magadnak, de holnap rádöbbensz, hogy mégsem olyat. És vágyaidat, kívánságaidat állandóan variálod.

Eredmény? Ezzel csak késlelteted! Ha magad sem tudod, mit szeretnél, akkor azt hogy teremtse meg neked Isten? Kapkodsz és bizonytalankodsz, pedig az Úton csak úgy lehet valahová elérni, ha tudod a célodat. Javaslatom az lenne, hogy tedd le magad, maradj csendben, és egyértelműen fogalmazd meg, mi felé húz a szíved! Ha megvan a cél, akkor benned máris új erő kél! Soha nem látott energiák mozdulnak meg benned, amik kitűzött célod felé repítenek! Ám vigyázz jól, mit kívánsz, mert az máris elindult a megvalósulás útján!

 

2019.03.13

  Lépcsőzetesen


Elég volt! – sivított a hangja dühtől remegve. Azt sem tudta, mihez kezdjen. Olyan rég volt már, hogy elindult, és magának ígéretet tett arra, hogy a lehető leghamarabb visszamegy. De nem! Nem sikerült a terv, és ő maradt egy helyben. Képtelen volt a mozdulásra, mintha valami megdermedt volna odabenn.

Nem tudta, mi jöhet még, mi mindenen kell átmennie ahhoz, hogy a jeges beleragadásból kiolvadjon. Érezte a napot, sugara sokszor megsimogatta, de ez kevés volt ahhoz, hogy igazán meginduljon. Jobb híján hát befelé nézett, s látott igen nagy mélységet. Kíváncsi lett! Elhatározta, hogy addig is, amíg a mozdulás perce eljön életébe, leás ebbe a mélységbe. Hisz nem nőhet nagyra addig a fa, míg a gyökere nem ér elég mélyre. Mert az tartja meg!

Ha azt érzed, valami egy helyben tart, és oda ragaszt, pedig te mennél, tennél már boldogan, biztatlak rá, hogy pillantásod ilyenkor először belülre vesd! Ott fedezd fel a valódi önmagad. Ha lelki szinten a gátat már feloldottad teljesen, akkor itt fent a felszínen lekövetik azt az események, és mozdul minden. Ám ha a felszínen iparkodsz először változást elérni, küzdelmed keserves lehet. Nehezen moccan meg bármi, ha a gyökerét lent kötik erős kötelek. Példát mondok erre.

Nincs más vágyad mondjuk, mint egy harmonikus párkapcsolat. Szép vagy és okos, sugárzásod is rendben van. Kerek a világ körülötted, de ez az egy valahogy nem jön össze. Ha mégis, akkor az vagy méltatlan hozzád, vagy csak percekig tart, aztán kimenekülsz belőle, mondván, ennél még a semmi is jobb. Mi lehet az oka? A gyökerek, amit elrejt szemed elől a múlt mélysége, ott lent a lélekben. Onnan jön fel az az energia, ami elhiteti veled, hogy nem érdemled meg. Mert valami miatt bünteted magad tudat alatt! Hogy miért, annak lehet számos oka. Annyi, hogy nem is érdemes nagyon belemenni. Éltél már elég életet ahhoz, hogy felszaporodjanak az okok. Aztán van még egy családod is, aminek szintén van súlyos múltja. Hoztál generációsan is elég terhet ahhoz, hogy ne tudj tőlük haladni. Ennyi!

Teljesen felesleges konkrét okokat keresni, mert van belőle rengeteg. Hiba azt gondolni, hogy elmész egy reinkarnációs ülésre, valamit meglát benned a terapeuta, azt feloldja, és te máris szabad vagy. Milliószor történt meg veled ugyanaz, a sok előző életedben. Az energia megy át mindig, és göngyölődik újabb eseményekkel. Mire eljutottál a mostani leszületésedbe, már komoly priuszod van lelki szinten. Ezért értelmetlen annyira a múltban elmerülni, és állandóan okokat keresni. Akkor miért írtam levelem elején, hogy magadban mélyedj el, és érd el a gyökereidet?

Azért, hogy átlásd a folyamatot, és tudd, hogy azzal a dologgal neked karmád van. Csak a folyamat a lényeg, nem a konkrét események! Azok elviszik a fókuszodat, és minden idődet. Ha a párkapcsolat nem akar összejönni neked, akkor annak az az üzenete mindössze, hogy ezt a területet tagadod meg magadtól tudat alatt az önbüntetésed miatt, vagy valami régi félelem tart tőle vissza. Lehet, házasként elszenvedtél oly súlyos sérüléseket, hogy ma már, ha meglátsz egy gyűrűvel valakit közelíteni feléd, akkor a holdig menekülnél tudat alatt. A felszínen meg annyit látsz csak, hogy kerülnek a másik nem tagjai. Valójában szúrja őket a belőled kiáramló, tudatalattidból sugárzó energia, amivel, mint egy sündisznó, véded magad, és riasztod a másikat.

LépcsőMi hát a feladat? Hagyd a manóba a múltadat! Ami nehezen jön most össze neked, azzal karmád van. Dolgozz magadon, meditálj, építsd egyensúlyodat, és lassan, fokozatosan kiszabadítod magadat! Ritka madár a hirtelen csoda. A fejlődés, a haladás lépcsőzetes. Egyet fellépsz, aztán szusszansz, és azt stabilizálod. Erőt gyűjtesz, aztán megint emelkedsz egy fokot. Így éred el apránként a célod. Ezért jó hát, ha erődet beosztod, és a haladás mellett folyamatosan töltöd magad. A fókuszod pedig a múltból a jelenbe hozod. Így juthatsz el végül, kis lépésekkel, ahhoz a vágyott állapothoz.

Kívánok mindehhez türelmet, kitartást, és rengeteg hitet! A cél ott él benned, és motivál folyamatosan, hogy ne add fel. Húz magához egy láthatatlan szálon át, és te csak hagyd magad! Meditálj, építsd önmagad, állj bele a saját életedbe, és menet közben egyszer csak azt veszed észre, hogy már ott vagy! Észrevétlen ment végbe a folyamat. 

 

2019.01.06

  Sztárság


Kik a sztárok? Akik csillognak, sok pénzük és befolyásuk van? Akik híresek, mert valamit már letettek az asztalra? Esetleg kiemelkedően tehetségesek a szakmájukban, és az emberek követik őket? Ez minden, és még sok minden más is benne van a sztárságban. Erejük van! Az tudja ugyanis sokra vinni a világban, akiben van kurázsi, és mer lépni az álmai, vágyai felé, és képes értük cselekedni. 

Tüzes csillag

A tehetség is nagyon fontos, de sokan tehetségesek a világban, akik mégsem mennek vele sokra. Valami hiányzik belőlük, ami a sztárokban ott van. Az Erő! Annak segítségével tudják magukat felépíteni, és magasra emelkedni. Erő nélkül nem lehet cselekedni, a vágyak megmaradnak álmodozás szinten. A cselekvés váltja valóra őket, az manifesztálja. Sokan itt akadnak meg.

Akiben van tűz, lelkesedés valami iránt, és képes is érte tenni, az fogja sokra vinni a tehetsége mellett. Belőle lehet sztár. Ez emeli majd ki őt a tucatból. És minél nagyobb a tűz, a cselekvési erő, annál többet tud magáért és a világért tenni. Ezt a belső tüzet kell tehát magunkban növelni. Hogyan? Sokféle módja van.

Programjaimon – többek között – ezt is tanuljuk, és a tréningek során begyakoroljuk. Ha szeretnéd a lángot magadban magasabb fokozatra csavarni, és tenni akarni, várlak szeretettel egyénileg, vagy a csoportos programokon! 

 

2018.08.13

  Fegyverek


Miért van szükség fegyverre a világban? Miért költenek a nagyhatalmak elképzelhetetlenül sok pénzt rá? Valóban szükségük lenne rá, vagy csak demonstráció az egész? Hogy féljenek tőlük azok, akiken uralkodni vágynak? Akkor is erősnek gondolnánk őket, ha egy darab fegyver nem lenne abban az országban? Hát nem!

FegyverekA fegyverek tudata az, ami miatt a külvilág erősnek gondol egy nemzetet. Elég, ha azt hiszik róla, van neki rendesen, és máris tisztelet övezi. Nem mernek úgy nekimenni. De miért félnek az emberek a fegyvertől? A halál miatt, amit okozhat? Vagy a sérülések, a fájdalom miatt? Igen, az is. És még valami. Az, hogy alulmaradhatnak vele szemben, és kiszolgáltatottak lesznek. Mert a hatalomnak pont az a célja, hogy maga alá rendeljen mindenki mást, és azok függjenek tőle. Legyenek teljesen kiszolgáltatva. Ezért van szükség a fegyverek általi erőszakra.

A hatalom mindent kontrolálni akar, felügyelete alatt tartani, és ami érdekeinek nem felel meg, azt kiiktatni. Ennek megvalósításához van szüksége erőre, vagy legalábbis annak látszatára. Ereje demonstrálására kell fegyverkeznie. És ezért, a globális kontroll vágyért hajlandó nagyon sokat költeni fegyverekre. Az a tévhit uralja a hatalmat, hogy a kontroll fenntartásához ilyen jellegű erő szükségeltetik. Nem ismer más alternatívát.

Vele ellentétben, a béke képviselőinek nincsenek fegyvereik. Kiszolgáltatottak, és csakis magukban bízhatnak. Céljaikat akkor tudják megvalósítani, ha kitartanak útjukon, és rendületlenül haladnak. Szembe a globális kontrollal, ha kell. Vagyis ellenerő akadályozza őket szinte minden pillanatban, mert ez az, amit a hatalom mindenáron megakadályoz, hogy valaki önmagában szabad legyen. Hogy legyen saját ereje, amit nem fegyverrel ér el. Ez az erő pedig belül születik meg!

BékeHa százezer ember - akinek már van elegendő lelkiereje, belső nyugalma és békéje – egyszerre meditálni kezdene a Föld békéjének érdekében, minden megváltozna planétánkon. Ezzel a belső erőből születő óriási energia hullámmal a világon mindent meg lehet valósítani! Ezért fél olyan nagyon a béke igazi képviselőitől a hatalom! Ezért demonstrálja saját erejét a fegyverkezéssel, és vele próbál kiszolgáltatott helyzetben tartani, akit csak lehet. És pont ezért van nekünk szükségünk a saját, jól felépített belső erőnkre, hogy ne bábként éljük le az életünket, hanem szabadon!

Blogom írásainak célja az ebben való segítségnyújtás. Hogyan növesszük fel Erőnket? Programjaimnak pedig, az Erő növelés gyakorlati megvalósítása. Hogy magad teremthesd az életedet, szabadon!

 

2018.08.06

  Kis lépésekkel


ElfáradásNe rohanj! Csak kimeríted vele az erőforrásaidat. Akkor jutsz messzire, ha lassan, megfontoltan haladsz, ha jól beosztod az erődet. Mert akkor a végére is marad. Nem pukkadsz ki idő előtt, mint egy túlfeszített lufi. Mert lehet az Erőt tartalékolni! Jusson is, maradjon is mindenre, ami menet közben szükséges. De ahhoz jó egy tervet készíteni.

Érdemes leülni, és átgondolni, mi fontos számodra. Mi a célod az életben, és azt hogy közelíted meg. Mik szükségesek hozzá, hogy megvalósuljon. Aztán kezdd el magadat felépíteni! Én annak a híve vagyok, hogy minden belőlünk indul ki. Ha te jól fel vagy már építve, akkor tud utána a célod is – és akkor szinte már magától – megvalósulni. Magunkon érdemes leginkább dolgozni! Olyan emberré válni, aki tudja azt a célt működtetni, amit kitűzött maga elé. Ha arra már képes lettél, akkor eléred a célt.

Szeretek fordítva gondolkodni a megszokotthoz képest, mert hiszem, hogy az okok mindig a mélyben vannak. Onnan érdemes indítani a folyamatokat, és akkor stabil alapja lesz annak, amit épp elérni kívánunk. Így lehet hosszú távban gondolkodni, de ehhez lassan kell haladni! Kivárni, míg magunkat kifaragjuk a nagy tömbből, olyannak, amilyennek a céltáblánál már látni szeretnénk magunkat. Mert akkor érjük el a célt, ha mi felnövünk az ő szintjére, és nem fordítva.

Biztatlak hát, lassulj le, és Te légy az, aki megváltoztatja magát! Gyomláld ki életedből, és saját énedből mindazokat, amik akadályt képeznek benned és körülötted a célodhoz vezető úton. Lépésről lépésre. Lassan, türelmesen. Minden célt fokozatosan érünk el! Akkor jó a folyamat, ha szinte észre sem veszed, hogy már ott vagy. Ha viszont lihegve zuhansz át a célvonalon, nem is láttad magad körül az Utat. Kiégsz, mire oda érsz. Pedig az Út szép, és öröm lehet rajta a haladás. Adj hát időt magadnak, és élvezd az utazást! 

Cél

 

2018.07.25

  Felvállalás


Az ÚtAz Úton egyszer csak elindulsz. Érdekelni kezd, ki vagy, honnan jöttél, és mit keresel ezen a Földön? Válaszokat szeretnél kérdéseidre. Nem hagy nyugodni a dolog, és addig mész, míg találsz egy Tanítót. Kezded megismerni magad, és érteni, hogy működik a világ körülötted. De egy szinten megakadsz, és akkor váltasz. Tovább kutatsz, mígnem egy új Tanítóra akadsz, és onnantól nála folytatod tanulmányaidat.

Minél előrehaladottabb stádiumban vagy, annál magasabb szintű Tanítót vonzol életedbe. Mert ahogy a tudás növekszik benned, automatikusan nő az elköteleződésed az Út felé. Egyre jobban érted, miért is jó rajta végigmenned. Akkor már nem bizonytalankodsz, kezded uralni kételyeidet, és kezded felvállalni az Erődet. Mert a világ bizony dolgozik ellened, és ahhoz, hogy az Úton folyamatosan haladj, mindig egyre nagyobb Erőre lesz szükséged. Azt a kitartásod hozza majd meg.

Van egy-két olyan szakasza az Útnak, amikor csalódott vagy, és eleged lesz belőle. Kudarcok érnek, és egyre rögösebb a pálya. Akkor elkeseredsz. Sokan itt kiszállnak belőle. Kevesek mennek csak innen már tovább. Még nagyobb Erő kell a folytatáshoz. Hogy leküzdd a nehézségeket, az akadályokat, amiket a fizikai világ állít majd neked. Mert neki nem célja a te Megszabadulásod! Itt lesz fontos majd jól átlátnod, hogy nem te tehetsz sok mindenről, és ne hibáztasd magad! A fizikai sík egyszerűen így működik. Dualitás hatja át, ellentétek vannak benne minden szinten, és azok hatása alól senki nem tudja kivonni magát. Küzdesz hát tovább!

Ezen a ponton, amikor már érted, és elfogadod a világot olyannak, amilyen, két választás áll előtted. Vagy nem bírod a megpróbáltatásokat, és visszafordulsz, belesüppedsz a mindennapjaidba, vagy elszánod magad, és úgy döntesz, nem adod fel. Itt jut megint szerephez a Felvállalás. Az Úton újra és újra fel kell vállalni magad, és magát az Utat. Mindig próbára tesz az Ég, hogy bírod e még? Kitartasz e, és szándékodban áll e haladni tovább? Ha igen, akkor szintet ugrottál! Új élet vár rád!Erő

És ez ismétlődik életről életre, végig, amíg a Samsarából (életek körforgásából) fel nem szabadítod magad. Mész az Úton, és menet közben az Erődet növeled, hogy még tovább tudjál haladni. Az Út minden stádiumában Erőre lesz szükséged. Ezért indítottam ezt a Blogot, hogy ebben segítsek. Lelki-Erő edzőteremnek kereszteltem el, mert azokat vesszük itt végig, amik a lelkedet edzik.

 

 

2018.07.21

  Elindulás


Barátnők koncerten

Csengett a telefon. Egy barátnőm hívott, hogy lerobbant a kocsija nem messze tőlem, és mit szólnék hozzá, ha nálam szállna meg arra a pár napra, amíg megjavítják a szervizben. Ez történt Keszthelyen, ahová leköltöztem a nyárra könyvet írni. Ő egy táborból tartott haza Budapest felé. Jött, és kimozdított.
Én hajlamos vagyok belefeledkezni a feladataimba, és olyan erővel fókuszálok rájuk, hogy minden mást kizárok. Vagy észreveszem ezt, és kirángatom belőle magam, hogy tartsam az egyensúlyomat, vagy a Teremtés betol az életembe egy külső hatást. Mint most, Kriszti személyében. 

Koncert Szigligeten

Azzal kezdte, hogy akkor most menjünk el Szigligetre koncertre. Majd másnapra a Káptalantóti piacot találta ki, ahol már én is voltam régebben, de szinte el is felejtettem. Ott már sikerült belelazulnom abba, hogy feladatok ejtve, és mi most kimegyünk az életbe. :-) Elköltöttünk némi pénzt isteni dolgokra, mert annak a piacnak varázsa van. Ellenállhatatlan!
És akkor már nem tudtunk leállni. Csavarogni kezdtünk a Káli medencében a rekkenő hőségben. Eszembe jutott, hogy pár éve tartottam ott egy tábort. Elvittem Krisztit az Ingókőhöz Szentbékkállára, ahol rögtönöztünk egy mini szertartást, az Istennőt idézve. 

Képtalantóti piac

Majd tovább Salföldre, mert kiderült, ő nem ismerte ezeket a helyeket. Az erdő mélyén egy gyönyörű Pálos kolostor rom áll, aminek óriási az ereje. Ott is meditáltunk egyet, és így tovább. Napokig mászkáltunk, fürödtünk, töltődtünk, vásároltunk. Az Istennő energiáival dolgoztunk, és mire az autó megjavult, mindketten kicserélődtünk. 

Kriszti lelkileg is kizökkentett, nem csak a túlzott feladatra fókuszálásomból szakított ki. Olyan inspiráló volt az együtt töltött idő, hogy elkezdte mondogatni, miért nem csinálok újra táborokat, és osztom meg ezt az élményt másokkal is. Néztem rá, miről beszél, hisz nem csináltunk semmi különöset szerintem, csak csavarogtunk, szórakoztunk.

Szentbékkálla, Ingókő

Erre meg ő döbbent le. Kérdezte, hány nőt ismerek, aki fogja magát, és eladja a lakását úgy, hogy még nem tudja, hová fog költözni. Aztán több, mint két évig keresi a helyét, és nem telepszik le addig, amíg nem érzi, hogy megtalálta azt, ami a szíve vágya. Aki lemegy hónapokra a Balatonra könyvet írni, mert épp ez jut az eszébe. Aki önálló és független, és megteremti magának azt az életet, amire vágyik. Ha sokáig tart, akkor is, mert van ereje kivárni, és magát a céljához formálni.

Szerinte, ami nekem evidens, azt egy csomóan egy életen át nem merik megtenni, és ezeket jó lenne tanítani. Tarthatnék ezért táborokat itt a Balaton partján, ahol gyönyörű a táj, és erősek az energiák. A sok víz segít nyitni az érzelmeket, bele lehet menni a lélek mélységeibe. Összekötni a tanulást és a szórakozást.

Salföld, Pálos kolostor rom

Aztán azzal folytatta, hogy ő is mennyi erőt és lendületet kapott most az együttlétünk során. Érzi az inspirációt arra, hogy belevágjon régóta halogatott dolgokba. Kedvet kaptunk mindketten a blog íráshoz, hogy átadhassuk azt, amit már megéltünk, és megfejlődtünk, hogy segítsen és inspiráljon sokakat. Így született, ennek a négy napnak a hatására később ez a blog, és a döntés, hogy újra táborokat tartok.

Mi ebből a tanulság? Jó, ha néha elromlik az autód, mert a váratlan megállásból nagy elindulások születhetnek! :-)

  

 

2018.07.20

  Ébredő Erő


Ébredezett! Valami nagyon magára hívta ott bent a figyelmemet. Az Erőm kezdett nőni, és teret követelt magának. Olyan sokáig volt elfojtva bennem, hogy el sem hittem, megérem ezt a percet. Életre akart kelni, és új utat mutatott nekem. Az első ötlete az volt, indítsam el ezt a Blogot, és másoknak is mutassam meg, hogy kel életre az Erő valakiben.

Mert nem magától történik meg a dolog! Hosszú évek óta dolgozom magamon, és minden bizonnyal ez is már csak a folytatása a még több élettel ezelőtti munkának. Az Erő egy olyan hatalmas valami, amitől alapjáraton fél mindenki, és nem meri megélni. Elfojtjuk magunkban rettenetes mélyen, és megelégszünk egy jobb esetben is középszerű élettel. Pont olyan minőségű az életünk, amennyi Erő van bennünk. Mert azzal ennyit tudunk teremteni. Ha többre, jobbra vágyunk, és haladni szeretnénk az Utunkon, Erőre van szükségünk.

Sőt, a helyzet még ennél is bonyolultabb! Ha elköteleződtél a spirituális Úton, és bandukolsz rajta kitartóan, belemélyedsz az önismeretbe, és fejleszted magad, sokkal nagyobb lesz az Erő igényed. Az Út azzal jár, hogy nyílsz meg egyre jobban, tárul kifelé a szíveden lévő kapu, ami fantasztikus, mert egyre jobban tudsz majd szeretni, és szeretetet befogadni. De nehéz is egyben a folyamat, mert a nyitott kapun át elkezd kizúdulni sok mélyen lévő karma, amiket felhalmoztál előző életeidben, és azokat meg kell élni, ki kell dolgozni. Ettől nyögünk menet közben nagyokat. Pl. elveszted a munkádat, és még a párod is ott hagy. Az egészségedről nem is beszélve! Sokan itt hagyják abba az Utat, és csak a nagyon erősek és kitartóak tudnak rajta végig menni.

Vagyis mindenképpen Erőre lesz szükséged! Ahhoz, hogy haladni tudj, és kitarts az Utadon, és ahhoz is, hogy olyan életet teremts magadnak, amilyenre vágysz. Az Út további szakaszában meg már ahhoz kell majd az Erő, hogy másokat szolgálj! Hisz addigra magadat már felépítetted, élsz egy áramló életet, tehát megteheted, hogy segíts, és szolgáld a világot. Ezen az Úton szeretnélek kísérni. 

Köszönöm, hogy itt vagy velem, és együtt haladhatunk Utunkon!

Majoros Katalin

 

Kati